Hur man bygger en Front Buggy Motor Rail

Rail barnvagnar eller barnvagnar sanddyn är en långvarig favoritleksak av öken publiken. Används för att köra över sanddyner, grov eller lerig terräng och klippiga landskap, järnväg barnvagnar är lätt och snabb avskalad version av bilar som består av inget mer än ramen, däck, motor, ratt och ett par platser. Billig att driva och underhålla, järnväg barnvagnar består av två olika konfigurationer: mitten motor och främre barnvagnar motor. Mid motor buggys är överlägset mer populär konfiguration med motorn monterad bakom föraren och ansluts direkt till bakaxeln. Denna konfiguration ger övergripande buggy clearance ökar hästkrafter, och det är lite säkrare än en front motor buggy. Front motor barnvagnar har sina motorer monterade framför föraren som en vanlig ljudanläggning med en drivaxel ansluter motorn till bakaxeln. Front motor buggys är lättare att bygga på vissa sätt än sina bakre motor motsvarigheter och erbjuda den extra bonusen för en bättre tyngdpunkt. Mindre dragkraft kan vara hade på grund av mindre vikt att vara på bakhjulen, men detta är en mindre tillbakagång jämfört med den enkla konstruktionen. Denna artikel kommer att lära dig hur man bygger en egen front buggy motor järnväg från någon gammal front motor bil du har tillgängligt. Saker du behöver: äldre front
motor bil skärbrännare
Handheld kvarn
Ratchet set set
grova däck
Helper (s) katalog Rakblad

Visa mer instruktioner
1

Börja genom att köpa eller placera en gammal (men kan köra!) bil. Detta kommer att fungera som bas för din barnvagn. Ta bort alla glas från bilen genom att skjuta ett rakblad kniv längs omkretsen av fönster och vindruta och lyfta glaset fri från sina lister.
2

Nästa avlägsna alla luckor och paneler kropp. De karossdelar är helt enkelt plåt fäst med bultar, satt så söker längs kanten av varje panel och använda spärren för att ta bort varje panel.
3

bort bakluckan och huven väl. När du har tagit bort all plåt från bilen, bör du vara kvar med en ram och det interna arbetet i bilen. Dra mattan och plast ur insidan av bilen
4

. Lämna inget men platserna på plats. Det bör vara möjligt att ta bort alla av inredningen i bilen med rakblad och lite armbåge fett.
5 p Om det finns back säten, använd spärrfunktion inställd att skruva isär dem från ramen och ta bort dem. Du bör nu ha vad som utgör den "buggy" med den främre motorn designen.
6

Ta gatan däck som var monterade på den gamla bilen och montera grova eller "mud" däck. Olika andra modifieringar kan göras för att förbättra prestanda, fjädring och säkerheten av denna design, men det är din grundläggande bantad järnväg buggy redo för lite kul på banorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82966.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.