Toyota V-6 vevstakslager specifikation

Toyota 3.0L 183ci motor är en V-6 motor. Motorn var med på många olika Toyota fordon - såsom Sienna, Avalon och Camry. De V-6 motorer används för medelstora till stora fordon. Den V-6 motorer har makt, styrka och är kända för att hålla längre än V-4 motorer. V-6 motorer används också för många resultat och fordon racing. Rod Bearing Vevaxel Specifikationer Torque

Toyota 3.0L Motorn har ett vevstakslager förbinder kolvarna till vevaxeln. Förbindningsstången har 22 ft-lbs. av vridmoment. Locket ansluter vevaxeln till motorblocket har 33 ft-lbs. av vridmoment. Bulten ansluter driveplate till vevaxeln till motorblocket har 61 ft-lbs. av vridmoment och bulten som förbinder svänghjulet till vevaxeln har 36 ft-lbs. av vridmoment. Hingsten ansluter oljestrålen till vevaxeln har 6.5 ft-lbs. av vridmoment och bulten som förbinder remskivan på vevaxeln har 239 ft-lbs. av vridmoment.
Kamaxel och topplock Specifikationer Torque

bultarna som förbinder kamaxeln till topplocken har 14 ft-lbs. av vridmoment. Bulten ansluter cylinderhuvudet till motorblocket har 25 ft-lbs. av vridmoment och bulten som förbinder cylinderhuvudet till konsolen har 13 ft-lbs. av vridmoment. Bultarna som förbinder avgasgrenröret till cylinderhuvudena har 46 ft-lbs. av vridmoment. En bult förbinder insugningsröret till cylinderhuvudet har 15 ft-lbs. av vridmoment och en annan har 20 ft-lbs. av vridmoment. Bulten ansluter kamkedjan till topplocket har 6.5 ft-lbs. av vridmoment och bulten förbinder vattnet adaptern till cylinderhuvudet har 15 ft-lbs. av vridmoment. En bult ansluter ventilkåpan till cylinderhuvudet har 6 ft-lbs. av vridmoment och en annan har 4 ft-lbs. av vridmoment.
Andra motorblocket Åtdragningsmomentspecifikationer

Bulten ansluter avtappningspluggen på motorblocket har 22 ft-lbs. av vridmoment. En bult förbinder motorblocket till transmissionen har 29 ft-lbs. av vridmoment och en annan har 43 ft-lbs. av vridmoment. Bränsleslangen stöd förbinder motorblocket till fästet har 10 ft-lbs. av vridmoment. Motorn Konsolen har 43 ft-lbs. av vridmoment och bulten förbinder vattnet bypass till motorblocket har 15 ft-lbs. av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96099.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.