Hur man bygger en HHO Powered Car

Hybrid väte syre, eller HHO, är ett system som delar väte och syre ur vatten för att skapa hydroxi gas. Systemet gör detta genom att dra el från bilens batteri genom en behållare med en vatten-lösning och en HHO cell gjord av metallplattor för att dela upp väte och syre i vattnet. En HHO-driven bil kan du öka din gas körsträcka med 80 procent. En hydroxy-gas, bränsleceller generator kommer att tillåta gasen i bilen för att få större makt när det antänds i motorn. Detta gör att du kan bränna bensin mer effektivt rengör din motor och i processen att rädda miljön genom att utsöndra vatten från avgasröret. Du kan göra en HHO bränslecell och installera det i din bil. Saker du behöver
16 elektriska rostfritt stål strömbrytare täcker
rostfritt stålband (klipp från rostfria stekpannor, kastruller och andra rätter matlagning) katalog Metal cutter
Drill
5 /16-tums borr
indrag Tool Review Hammer
Sandpapper
4-tums PVC-rör, 12 inches lång
4-tums PVC rör ändlock
4-tums PVC rör skruv CAP
Gasförsörjning adapter
Silikontätning
Indikator
Nylon-hullingförsedda rör montering
skarvförbindning
Cirkulär Elkontakt Sida 2 5/16-tums rostfria bultar ( 1.25 inches i längd) katalog 2 5/16-tums nylon gängstång
16 5/16-tums nylonbrickor (1.6 millimeter tjock) katalog 20 5/16-tums rostfria låsmuttrarna (7 /32 tum tjock) katalog Krympslang wrap
Backventil
PVC lim Sida 2 5/16-tums neopren tätningsbricka Review verktyg dip (14,5 gram) katalog Lödkolv
Clear plastslang
Show More Instruktioner
en

Borra ett hål en halv tum från toppen av plattorna med användning av en 5/16-tums borr och borra ett annat hål en halv- tum från botten av plattan med användning av en 5/16-tums borr. Borra hål i de återstående 15 plattor med samma mått.
2

Använd en inbuktning verktyg för att göra fördjupningar över hela plattan och efteråt använda sandpapper att slipa plattorna grov. Detta gör att hydroxy gasen att släppa från plattan så snart den bildas.
3

Borra ett hål med en 5/16 borr en tum från utsidan av den övre skruven- på locket och centrum på den vänstra sidan av den övre skruvlock. Borra ett hål på höger sida 5/6 av en tum från utanför topp skruvlock och centrera den. Borra ett tredje hål i mitten av de två hålen du borrade och sätter en adapter gasleveranser till tredje hålet genom att sätta in den ordentligt. Använd silikon runt adaptern för att säkra det på plats.
4

Placera två nylon brickor på insidan botten av PVC skruvlock där man borrade två hål. Sedan, tråd två rostfria muttrar på två skruvar som är 1-1/4 inches i längd. Håll ett litet mellanrum mellan muttrarna för att fästa skänkarna senare. Placera en bricka på varje skruv och trä dem genom hålen i locket. Placera en gummibricka på varje ände av skruven kommer genom locket och sedan placera en stålbricka ovanpå varje gummibricka. Trä en mutter på varje skruv och placera dina elektriska kontaktdon tråd cirkel på varje skruv. Thread två muttrar på varje skruv.
5

Placera två rostfria skänkar med kluven delen av skänken glider runt skruvarna på undersidan av toppen PVC skruvlock. Dra åt muttrarna på varje skruv för att fästa skänkar.
6

Sätt metallplattor tillsammans för att göra HHO bränslecell. Arrange två uppsättningar av åtta metallplattor.
7

Gänga en mutter på en nylon stång och sätta den första plattan i den första uppsättningen på stången genom att föra in stången genom hålet i metallplattan. Skjut en bricka på nylon stången och placera den andra plattan på nylon stången. Skjut en mutter på stången och fäst ytterligare sex metallplattor i samma mönster. Placera en mutter på nylon stången och fäst den negativa sleven genom att sätta in gaffeländen över nylon stången. Bifoga en annan mutter till nylon stången och dra åt den. Bifoga ytterligare åtta plattor i samma mönster. Efter den sista plattan har fäst, fäst positiva sleven genom att kroka fast kluven kanten av den över nylon stången. Bifoga en mutter och dra åt den på stången. Placera krympslang över varje skänkar och värme för att krympa wrap över dem. Upprepa samma mönster med den gängade stången som går i de nedre hålen på metallplattorna.
8

Placera en tredje böjd skänk som kommer att ansluta från de två nedersta skruvarna under plattorna i en liten "U "-form mode. Anslut antingen kluven ände av skänken på den gängade stången mellan metallplattor och muttrarna. Denna skänk kommer isolera cellen metall bränslet. Placera värme krympplast över botten skänken och värme krympplast något att isolera botten skänken. Till toppen gasförsörjning adapter
9

Place klar plastslang och anslut en armbåge. Anslut en annan bit av klar plast slang följt av en enkelriktad ventil.
10

Anslut en annan längd klar plastslang till slutet av en enkelriktad ventil och anslut en armbåge. Anslut en annan slanglängd till denna armbågen.
11

Gör en bubblare med en fyra-tums diameter PVC-rör. Applicera PVC lim på insidan av den nedre ändförslutningen och skjut ändskyddet på PVC-rör. Anslut en armbåge till gastillförseln adaptern på toppen av PVC-rör där gasen lämnar och bifoga en längd av genomskinliga slangen. Denna slang ska anslutas till luftintaget i motorn. Använd en passande vid anslutning av klar plast slang i PVC-rör så att det gör en säker montering. Det är bäst att använda kortast klar plastslang möjligt, längre längder av genomskinliga slangen kommer att kräva en annan bubblare att montera HHO systemet
12

använda fem-tums diameter slangklämmor.. Vid montering av systemet, montera den borta från värme eller rörliga delar i motorn. Placera fem-tums diameter slang runt HHO behållaren och montera den på fordonets ram med skruvar.
13

Borra ett hål i intaget av motorn för att ansluta slangen som kommer från bubblare av HHO-systemet in i motorn. Sätt i bränslecellen i HHO booster behållaren och fylla behållaren med destillerat vatten ca två inches från toppen av behållaren. Lägg en halv tesked till en tesked natriumhydroxid till vattnet och dra åt den övre delen av behållaren på plats.
14

Anslut strömkällan till systemet. Rutt kraften i cellen genom kraften i fordonets tändning genom att linda den positiva ledningar på toppen av PVC skruvlock och infogning av den andra änden av den positiva ledningen till en elektrisk rund kontakt. Placera rund kontakt på terminalen på tändspolen att leverera ström. Detta gör att systemet stängs av när du stänger din bil utanför. För mer säkerhet, använda en lödkolv för att löda anslutningarna. Den HHO booster kommer att producera 1,7 liter hydroxy gas per minut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86970.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.