Hur man installerar ett kallt luftintaget på en Jetta 2.0

Volkswagen Jetta har en 2,0-liters motor som producerar cirka 150 hästkrafter. Eftersom bilen är så lätt, är denna mängd ström mer än tillräcklig. Det finns dock en enkel uppgradering du kan göra för att öka hästkrafter upp så mycket som 15 extra hästar. Installera ett kallt system luftintaget är ett bra sätt att förbättra prestandan av Jetta motor. Uppgraderingen kommer också att förbättra gas körsträcka. Saker du behöver
Ratchet
Skruvmejsel
Wrench
Jetta kall luftintag kit
Visa fler instruktioner
1

Använd en skiftnyckel för att lossa batteriets anslutningskablar och koppla bort batteriet från fordonet för att undvika el-stötar. Ta bort de fyra skruvarna på toppen av radiatorn stöd med en skruvmejsel och ta bort plastskyddet från kylaren.
2

Koppla bort kablaget från intag slangen och ta bort slangklämman från intaget. Dra slangen gummi intag av grenröret.
3

Dra ventilationsslangen bort av luften rutan. Använd en spärr för att ta bort båda bultarna som håller ner rutan stock luften och dra upp ordentligt för att ta bort den från bilen. Ta den sista muttern som håller beståndet kanalen till fender.
4

Använd en skruvmejsel för att ta bort de fyra skruvarna som håller fast batteriet facket på plats och sedan dra upp och ut ur motorrummet. Dra försiktigt ut kabelstammen ur fender väl. Fäst selen på andra sidan av jordkabel.
5

Ta bort de fem skruvarna som håller plasten hjulet liner till hjulhuset med skruvmejseln. Dra av plasten hållare som håller selen på plats. Dra av de sista två plastnitar ligger på kylaren. Dra av plasten nit på förarsidan under strålkastaren.
6

Dra av plasten vakten som lossades genom att ta bort skruvar och nitar. Säkra kall luftintaget är gummilager till hålet under batteriet facket. Installera temperaturgivaren (kablaget från steg 2) genom att trycka den på plats sedan bifoga den kalla kopplingen luftintaget till slutet av sensorn.
7

Placera en av intaget s brickor på bulten att luftkanalen har tidigare monterad. Anslut insugningsröret till givarens kopplingen och fäst den med en slangklämma. Fäst den nedre delen av röret till tappen med bricka på den och att den Gummilager installerade i steg 6.
8

Montera den koniska filtret till den lägsta änden av inloppsröret och säkra den med slangklämma. Anslut ventilationsslangen till den kalla luftintaget slang adapter. Placera sugslangen på stora luftintaget röret och tryck ner den ordentligt.
9

tillbaka hjulet liner med skruvarna och strålkastare bult. Sätt tillbaka batteriet facket och anslut batteriet till bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85413.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.