Vinyl Pinstripe Installation Tricks

Vinyl pinstripes är lätt att installera på din bil. Tyvärr, de är också lätt att installera felaktigt. Detta blir uppenbart när du faktiskt tillämpa kritstreck, som mer ofta än inte du sluta med en rand som är för högt på ena sidan av bilen och alltför lite på den andra sidan av bilen. Proffs har ett speciellt sätt att installera vinyl streck, dock, som praktiskt taget eliminerar behöva för att dra bort och restick Pinstripe flera gånger innan de fick det rätt. Förbehandling

För kritstreck att korrekt fästa till ytan av bilen, måste färgen rengöras före applicering av kritstreck. Även om du inte behöver sand eller annat putsa, måste du se till att panelerna randen appliceras på inte har något vax eller smuts på dem. Torka av området där remsan ska installeras med en ren trasa fuktad med tvättsprit. Alkoholen fungerar som en mycket mild lösningsmedel för att avlägsna fett, smuts och vax. Dessutom avdunstar snabbt och lämnar inga rester.
Installera Pinstripe

Först lossna en tum eller två av vitt papper uppbackning av kritstreck. Stick denna del till framskärmen av fordonet där du vill att kritstreck börja. Nästa, veckla ut den kritstreck, dra papperet backade bort när du går, men att hålla kritstreck bort från fordonet. När du kommer till baksidan av fordonet, rada upp kritstreck att skapa en svag kurva på stänkskärmen, och sedan ögongloben det kritstreck att göra det parallellt med botten av fordonets sidorutor. Dra rand tight, och sedan försiktigt flytta den mot fordonet. Det kommer att hålla försiktigt på plats. Slutligen trycker kritstreck på fordonet, och sedan ta bort den genomskinliga plasten övre delen av kritstreck för att slutföra installationen.
Var Installera Pinstripe

Pinstripes är nästan allmänt används för att dekorera bältet raden av fordonet. Bältet linjen är strax under sidorutorna. Däremot kan du ansöka vinyl pinstripe nästan var som helst på fordonet du vill. Du kan använda den som en utsmyckning på hårda, släta ytor i det inre av fordonet, eller som en skiljelinje mellan färgerna i en tvåtons-fordon. Eftersom vinyl pinstripes är flexibla, kan du lägga ännu en uppsättning av kritstreck lågor på din bil med dem. Addera Finishing Techniques

Enkel efterbehandling tekniker för vinyl pinstripes brukar bäst. När du har tillämpat kritstreck och tagit bort den klara plasten toppen, använda ett rakblad att försiktigt skära en jämn, skarp kant på framsidan och baksidan av remsan. Dessutom, om du inte trycker ned kritstreck för snabbt, kan man skalar upp det sista eller första tum av en av ränder, vinkla upp och under den andra delen av kritstreck, och sedan har dem träffas i slutet , vilket ger rand en dramatisk och professionell touch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87309.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.