Installationsinstruktioner Willmore Pillar inlägg

Willmore tillverkar en rad detaljerade trim för bilar inklusive krom pelare inlägg. Pillar inlägg passar till den bakre kanten av den främre och den främre kanten på bakdörrarna på en bil för att förhindra att ytorna från repor varandra. Den kromade ytan tillför också sin egen dekorativ touch. Pelaren inlägg görs av ett smidigt material med en metallisk skal. Baksidan är självhäftande, och inga verktyg krävs för installation, även om en J välten är hjälpsam. Eftersom limmet är permanent, försiktigt anpassa pelaren inlägg innan du tar bort baksidan; du får bara en chans. Saker du behöver
vinäger och vatten
Handduk
J roller
Visa fler instruktioner
1

Rengör ytan av dörrarna i installationen området noggrant med en nonresidual rengöringsmedel, såsom vinäger och vatten för att avlägsna och damm eller rester från tvål. Använd en mjuk pappershandduk, och polera metallen till en glans att säkerställa att den är ren. Torka ytan med en handduk och låt den inställd för ett par minuter att göra vissa finns det ingen fukt.
2

Dry-Fit de pelare inlägg på dörrarna. Eftersom varje par är anpassad förpliktas att ditt år och modell av fordon, bör passformen vara perfekt. Låt skyddslocket på framsidan och papperet liner på limmet och placera pelaren inlägg i stället för att kontrollera justeringen. Addera 3

Peel självhäftande baksida från baksidan långsida den bakre stolpen och tryck ner den övre och nedre hörnen på plats. Peel stöd sakta bort, trycker på stolpen på plats på metallen på bildörren. Dra uppbackning av helt och tryck på framkanten på plats. Använd en J rulle, avsedd för skåp topplaminat, att rulla över pelaren post, trycka ordentligt på plats för att hålla det helt. Ta bort plastskyddet från Chrome ansiktet när den är ordentligt på plats.
4

Upprepa processen med pelare post för dörren, med början i bakkant. Tryck in den på plats, ta bort underlaget som du går. Använd J rullen att trycka det ordentligt, ta sedan bort plastfilmen från ansiktet på pelaren stolpen. Upprepa proceduren på den motsatta sidan av fordonet för att slutföra projektet. Tillåt 72 timmar för limmet att ställa innan du tvättar bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86874.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.