Hur man gör en 12 Valve Cummins Smoke

Du kan göra din 12-ventil Cumminsmotor rök genom att ersätta plattan stock bränsle med en eftermarknad en. Bränsleplattor säljs av olika tillverkare med ett brett utbud av bränsle för att passa dina individuella behov. Bränsleplattor kategoriseras från noll till 10. Lägre numrerade bränslecellsplattor erbjuder den största bränslet ökar och ger den mest rök vid acceleration. Du kan installera bränsle plattan själv med enkla verktyg. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil.
2

Demontera insugningsröret , som ligger på toppen av motorn, med hjälp av en skiftnyckel. Den insugsgrenröret fäster av luftslangen från turboladdaren till motorn. Den hålls till motorn med sex bultar. Använd en 12 mm fast nyckel för att lossa bultarna. Ta bort insugningsröret gör att du kan komma åt insprutningspumpen.
3

Leta insprutningspumpen på förarsidan av motorn. Ett lyft linje fäster pumpen från turbon. Locket hålls på med två 8 mm skruvar samt en platt-skruv och en break-off skruven som håller fast locket till insprutningspumpen. Ta bort dessa bultar och skruvar, och ta sedan bort luckan från insprutningspumpen.
4

Ta bort de två skruvarna som håller fast bränsle plattan inuti insprutningspumpen med en skiftnyckel. Ta tag i bränsle-plattan och lyft den ur fordonet. Anteckna bränslepumpens orientering i insprutningspumpen för senare återmontering.
5

Installera det nya bränslet plattan i insprutningspumpen. Montera stock bultarna och fäst dem med en skiftnyckel.
6

tillbaka locket insprutningspumpen. Trä bultarna genom insprutningspumpen locket och in i insprutningspumpen. Dra åt bultarna med en skiftnyckel.
7

tillbaka insugningsröret och dra åt skruvarna med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96100.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.