Hur man installerar ett Spjällhus Spacer i ett RAM lastbil

Den spjällhuset på en Dodge Ram öppnas och stängs i harmoni med gaspedalen, är ett sätt att få extra hästkrafter i motorn för att lägga till ett spjällhus spacer som installeras mellan spjällhuset och insugningsröret. Detta snabbar upp laddning luft som kommer in i motorn, och kan lägga mellan 5 och 15 hästkrafter. Installationen tar mellan 15 minuter och en halv timme. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Gasspjällshus spacer kit
Visa fler instruktioner
1

öppna huven. Ta bort slangklämman som håller intaget slangen till spjällhuset luft box med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Dra luftpluggen temperaturgivare på luften rutan med händerna. Lossa luft rutan från chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta bort oljepåfyllningslocket.
2

Unbolt spjällhuset från insugningsröret med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Dra spjällhuset bort av insugningsröret och lägg den åt sidan. Montera o-ringarna från spjällhuset spacer kit i spåret på spjällhuset spacer med händerna.
3

Montera spjällhuset spacer på insugningsröret, och se till att anpassningen stiften på insugningsröret linje med spjällhuset spacer och o-ringen på spjällhuset spacer exponeras. Bolt spjällhuset på insuget och spjällhuset spacer med skruvar och brickor ingår i ungen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

tillbaka luften rutan, luften temperatursensor och slangklämmor med 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86618.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.