Hur Airbrush Cars

Airbrushing är en konst, men även en nybörjare kan skapa hög design kvalitet airbrush med den rätta mallen, tid och tålamod. Lägga retuscherade grafik till din bil är ett säkert sätt att väcka uppmärksamhet, men eftersom bilen konst är en sådan mycket synlig mediet - och svår att avlägsna - öva grundläggande airbrush tekniker först. När du är redo att använda din konst till bilar, kan du säkra ett välventilerat arbetsområde, sätt på dig skyddande ansiktsmask och tydliga glasögon, sedan komma igång. Saker du behöver
Flexibel vinylBox cuttersMasking tapeAirbrushAirbrush redo paintFace maskClear skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Rita designen du tänker göra på en bit flexibel vinyl och skär ut de delar som ska målas med tapetknivar.
2

Tejpa vinyl mallen på plats på fordonet.
3

Välj vilken färg du ska att måla med först. Börja med bakgrundsfärger och mörkare färger, sedan arbeta i förgrunden färgerna.
4

Cover något som inte bör målas i den färg du valde bara med maskeringstejp. Om du behöver täcka ett stort område, använd maskeringstejp för att fästa pappersark eller skrot vinyl.
5

Airbrush det första lagret på din bil. Du kommer att använda ett finger för att reglera flödet av luft och färg med en spak som vanligtvis är monterad på toppen av airbrush. Kom ihåg att ju närmare du håller airbrush till bilen, en yta på mindre kommer att täckas och din färg effekten blir tätare.
6

Ta det extra maskeringstejp när du har arbetat färdigt med första färgen. Välj din andra färg och täcka några delar av den konst som inte är att få den färgen. Om du ska måla över det första lagret, låt den torka först.
7

fortsätta måla, en färg i taget, tills din design är klar. Vänta tills färgen är torr innan du tar bort den viktigaste vinyl mallen. Detta hjälper till att förhindra kladd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82990.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.