Hur du gör din egen luftfilter Heat Shield

En värmesköld förhindrar din luftintaget från att dra varm luft från motorn in i ditt intag. Kall luft hjälper till att förbättra förbränningshastigheten hos motorn vilket förbättrar prestanda. När varm luft sugs in i motorn, försämrar det resultatet för motorn emedan luft-bränsleförhållande kastas av. Du kan göra din egen värmesköld för din luftintag själv. Saker du behöver
Plast 5 gallon soptunna
Cutting Tool Review isolerlister
Lim
Marker
Drill Sida 2 L-konsoler från 4 skruvar och bultar

Visa fler instruktioner
1

Placera fem-liters papperskorg i motorrummet där din kall luftintaget vilar så att du kan mäta längd och bredd som du kommer att behöva skära papperskorgen för att passa. Skär botten ur papperskorgen och en av sidorna så att du kan passa in i motorrummet runt kall luft intag. Du vill att papperskorgen ska täcka varje sida av kall luft intag.
2

Skär papperskorgen behov och mäta diametern på intaget slangen. Rikta där insugningsröret passar igenom papperskorgen och använda skärande verktyg för att göra ett hål i papperskorgen för intag röret att passa igenom. Var noga med att lämna tillräckligt med utrymme för luftfiltret.
3

Använd lim för att sätta på kanterna av papperskorgen som du klipper och tillämpa Avmantlingskniv på kanterna för att möjliggöra för papperskorgen kan för att passa bättre i motorrummet och även för att möjliggöra bättre värmeisolering.
4

Leta efter ett fäste för två konsoler som skall knytas till fender väl på din bil och markera fläckarna med en markör.
5

Använd en borr för att borra de två hålen i fender väl. Var noga med att inte borra i en reservoar eller annan viktig del av fordonet. Borra två motsvarande hål i papperskorgen kan och anpassa fästena och papperskorg på fender väl.
6

Placera skruvarna genom hålen och dra åt skruvarna på skruvarna att dra papperskorgen ordentligt. Din kall luftintaget kommer nu att skyddas från motorns värme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86574.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.