Hur man tar bort en Factory skyddsgallret Från en 1998 Camaro

När du behöver byta ut grillen på 1998 Camaro med en ny grill, kommer den gamla grillen måste avlägsnas från fordonet. Gallret på en 1998 Camaro är fäst direkt till den främre fascia montering av kroppen. Detta innebär att för att få tillgång till fabriken grillen, måste du först ta bort hela enheten främre fascia från fordonet. Saker du behöver
Skruvmejsel
Hylsnyckel
Hex
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Camaro och lokalisera fascia hållare för främre fascia församling. Dessa kommer att placeras längs radiatorn stöd. Använd en skruvmejsel för att ta bort klämmorna.
2

Lokalisera de yttre vindavvisare på fascia och ta bort dem med skruvmejseln. Ställ deflektorerna och skruvar åt sidan.
3

Lokalisera de yttre stöd och muttrar som ligger bakom de yttre reflektorerna. Dessa används för att fästa fascia till ramen. Ta bort fästet och muttrar med en hylsnyckel eller en hex skruvmejsel.
4

Lokalisera de elektriska kontakterna för de främre strålkastarna och koppla bort dem.
5

Titta längs påverkan bar för att lokalisera den nedre fascia klämmorna och ta bort dem med skruvmejseln. Effekterna bar kan hittas på nedre framför fordonet. Dra ut den främre fascia montering och sedan placera den på marken eller på en bänk
6

.
7 < p> Ta bort gallret nötter och fästklamrarna. Använd hylsnyckel eller hex skruvmejsel för att ta bort grillen muttrar och en skruvmejsel för klämmorna.
8

Ta bort den gamla grillen från främre fascia församling.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83799.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.