Hur man programmerar en fjärrkontroll för en 2002 Ford Taurus

Keyless inträde har blivit ett inslag förare har kommit för att finna det svårt att leva utan . Den 2002 Ford Taurus kom utrustade med standard keyless inresa på alla modeller utom basen LX trim nivå . Varannan 2002 Taurus , däribland europabolag och SES , kom med ett nyckellöst fjärrkontroll paket . Om du måste byta ut batteriet i din Taurus eller i fjärrkontrollen , är det möjligt för fjärrkontrollen att förlora sitt program . Lyckligtvis gör Ford programmera ett nyckellöst avlägsen enkel . Instruktioner
1

Få i förarsätet på din Taurus och stänga alla dörrar . Undersök tändningen för att förstå de olika nyckelpositioner . ( 1 ) är avstängd , är off ( 2 ) är lås , ( 3 ) och ( 4 ) är på .
2

Sätt i nyckeln i tändningslåset och växla till läge (2) . Vrid den till ( 3 ) läge och snabbt växla fram och tillbaka från ( 3 ) och ( 4 ) åtta gånger . Lämna nyckeln i ( 4 ) positionen åttonde gången . Du måste slutföra förfarandet inom åtta sekunder .
3

Lyssna på dörrarna för att låsa och låsa upp för att bekräfta att du har angett programmeringsläget . Tryck på " lock " -knappen på fjärrkontrollen nyckellösa att programmera den . Vrid nyckeln till ( 3 ) positionen i 20 sekunder för att slutföra programmeringen .
4

Upprepa hela proceduren för att programmera upp till fyra nyckellösa fjärrkontroller för din Ford Taurus .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95003.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.