Hur du anpassar en Lexus GS

Lexus GS är en prestation lyxbil utvecklats av Lexus. Anpassa bilen efter köpet är ett bra sätt att anpassa den till din egen smak. Anpassa ger fordonet ett unikt utseende och är en relativt enkel process. Instruktioner
Instruktioner
1

Installera nya fälgar. Detta är en enkel och iögonfallande förändring som alla andra förare kommer att kunna märka på vägen. Chrome är en mycket blank och elastiskt material som du kan använda, och fälgar finns i färger för att matcha kroppen av din bil. Detta kommer att ge GS en mer enhetligt utseende.
2

Installera fönster nyanser. Fönster nyanser kan blockera UV-strålar från att komma in i fordonet och även bidra till att upprätthålla en svalare innertemperatur. Nyanser förbättrar integritet och även bidra till att minska solljus bländning, vilket förbättrar förarens säkerhet.
3

Sänk bilen och installera en bakre spoiler kit. Båda tilläggen kommer att förbättra bilens prestanda genom att minska luftmotståndet och sänka luftmotståndskoefficient. Detta kommer att leda till förbättrad stabilitet vid högre hastigheter.
4

Installera ett nytt ljudsystem och högtalare. GS kommer med en grundläggande fabriksinstallerad ljudsystem, men du kan enkelt byta ut den mot en eftermarknad alternativ. Du kan placera en Mark Levinson eller Harman Kardon mottagare med högtalare i sidopanelerna och tak som hjälper till att producera den perfekta kombinationen av tydlighet och volym.
5

Installera en kall luftintaget eller avgassystemet. Dessa uppgraderingar kommer att förbättra hastigheten och accelerationen av GS, eftersom de kommer att öka graden av förbränning och låta avgaserna att lämna motorn snabbare. Om du vill förbättra prestanda för din bil, då dessa val är både prisvärda och snabba att installera.
6

Ändra strukturen på era platser. GS levereras vanligtvis med lädersäten, men många andra alternativ finns tillgängliga. Du kan installera en kashmir eller lammskinn lock om du vill säten förbli mjuk och varm. Dessa omfattar kommer att ge GS med en större känsla av lyx och öka passagerarnas komfort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95981.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.