Hur man installerar en Strut Brace

En strut brace är en enkel enhet som bultar till toppen av ett fordons strut torn. Ortosen innefattar en styv längd av metall som hängslen de två chock torn mot varandra. När fordonet körs runt ett hörn, minskar stag mängden flex att staget torn erfarenhet, vilket ger mer exakt och förtroendeingivande hantering och styrning. En strut brace är i allmänhet lätt att installera och kan göras på några minuter. Saker du behöver
Open-ended nycklar eller hylsa och spärrskaft
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen. Lokalisera de övre strut torn, som är de områden i motorrummet där topparna av stöttorna skruvas fast i bilens chassi. Stagen har dubbar på slutet som sticker in i motorrummet, och hålls sedan på plats med muttrar att denna tråden på pinnbultarna och dra mot plåten.
2

Lossa och ta bort muttrarna som håller de övre stagen på plats på båda sidor. De flesta fordon använder tre nötter. Använd en öppen nyckel eller en hylsa och spärrnyckel med lämplig storlek för att lossa muttrarna. Ställ muttrarna åt sidan.
3

Rada upp hål i vardera änden av staget stag med dubbar för de övre stagen så att ortosen glider ner och gör fast kontakt med plåten i motorrummet. Vissa strut hängslen kan justeras genom att vrida en justeringsmutter i mitten av ortosen med en skiftnyckel. Detta kommer att ändra längden på stag.
4

Gänga muttrarna som håller den övre staget på plats tillbaka på reglarna så att de tätar mot strut brace. Dra åt muttrarna med en öppen nyckel eller en hylsa och ett spärrskaft. Försiktigt stäng huven för att se till att det finns tillräckligt med utrymme mellan nackskyddet och insidan av huvan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95706.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.