Hur man gör Pin striping

Pin striping en bil kan lägga till en elegant, snyggare utseende till lack. Ränder kan målas som en enda rad eller flera linjer som löper parallellt längs sidan av bilen. Pin striping kan även innefatta ränder dras in i mönster och former på en viss del av fordonet, som på mitten av bakluckan på en lastbil eller bagageutrymmet på en bil. Saker du behöver
Pin striping pensel
Paint
Vatten
Rena handdukar
Visa fler instruktioner
1

Se till att bilen är ren och tvättas innan ränder. Använd vax och fett remover för att torka av de områden som ska målas. Detta tar bort alla dammpartiklar och olja från fingeravtryck som kan reagera med färg och brister orsakar.
2

Rita en bild på papper hur du vill måla ränder. Det behöver inte vara exakt, men du kan behöva något att hänvisa till när du har penseln i handen. Pin striping är målad för hand utan maskeringstejp, så öva så mycket som du behöver innan du målar bilen.
3

Börja framtill på fordonet. Använd bara toppen av stiftet striping borste för att applicera färgen. Använd en mjuk, jämn rörelse för att flytta ner i bilen. Stanna när du kommer till den första pausen i kroppen, vilket är skillnaden mellan framskärmen och dörren.
4

Se till att linjen är rak ser ut vad du vill. Börja nästa rad på dörren, börjar där linjen på fender slutade. Stanna vid nästa lucka för den bakre luckan eller säng om fordonet är en lastbil. Stå tillbaka efter målning varje avsnitt för att se till att linjen ser kontinuerlig och rak.
5

Låt stiftet striping för att torka i minst en hel dag innan du flyttar bilen. Mest pin striping appliceras direkt ovanpå bilens färg, är så ingen klarlack behövs ovanpå tappen striping.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83907.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.