Hur man uppgraderar en manuell växellåda för en 1998 Honda Civic

Den enda ändring som kan utföras på en handbok 1998 Honda Civic installerar ett kort shifter, vilket minskar mängden kasta in reglaget vid växling. Den korta shifter kit innehåller allt du behöver för att snabbt installera den nya växelspaken, inklusive shifter och, i vissa fall, till gummi eller polyuretan bussningar ersätta Civic s lager bussningar. Saker du behöver
Honda Civic kort kasta överföring shifter
Skruvmejslar
3/8-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

Förvandla din Honda Civic s växelspaksknopp i moturs riktning för att lossa den från lager shifter handtag.
2

Lyft hörnen av gummi eller läder skift stöveln med handen och lokalisera skruvarna som håller basen på skifta boot på mittkonsolen i bilen. Ta bort dessa fästskruvarna med en skruvmejsel och lyft sedan övergången stöveln för att exponera Monteringskonsolen nedan.
3

Lokalisera de två bultar vid basen av beståndet shifter. Den nedre bulten ansluter växeln till överföring manöverlänkage, och den övre monteringsbulten ger stödjepunkt för växelreglaget. Använd en hylsnyckel för att ta bort bultarna.
4

Installera kort shifter till samma position som beståndet shifter var belägen. Använd samma bultar som monterade beståndet shifter att installera kort shifter. Om kort kastlängd shifter kit har bussningar ersättare polyuretan, kan dessa ersättas genom att bända dem ur sina monteringshål med en skruvmejsel. Tryck och vrid ersättande bussningar i sina monteringshål tills bussningar "monteringsflikar ingrepp helt i sina monteringshål.
5

tillbaka shifter boot och sedan beståndet shifter knopp på plats på nya kort shifter . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86841.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.