Performance Uppgraderingar för en 1996 Saturn SC1

Saturn SC1 är en liten coupe som såldes av General Motors mellan 1993 och 2002. Bilen var utformad för att erbjuda en sportig alternativ till raden av familjens bilar bolaget säljs. Den moderna designen och skarpa vinklar av bilen ser futuristiska, och en tredje dörr bakom förardörren gjorde det möjligt för passagerarna att gå med på resan. Om du äger en Saturn SC1, finns det några uppgraderingar tillgängliga för att öka dess prestanda. Öka Power

Lägg till ett eftermarknaden prestanda chip till din Saturn SC1 att öka prestandan. Byt chip stock dator med en prestanda chip för att öka bilens hästkrafter samtidigt generera mer vridmoment för snabbare starter. Uppgradera till en eftermarknad prestanda chip i detta fordon för att även öka bränsleekonomin för fordonet genom att göra motorn i bilen använder bränslet mer effektivt.
Minska luftmotståndet

Lägg en bakre spoiler eller en haka spoiler på framsidan undersidan av Saturn SC1 för att minska luftmotståndet. Racebilar anställer ofta spoilers för att hjälpa till att stabilisera de fordon vid höga hastigheter. De flesta spoilers är gjorda av glasfiber, men en del är gjorda av andra material, såsom aluminium. Lackera spoilern för att matcha färgen på din bil.
Förbättra Shifting

Lägg ett högpresterande koppling till en Saturn SC1 att låta bilen för att skifta mellan växlar smidigare och snabbare. Performance-klassade kopplingar är konstruerade för att hantera de ständiga skiftande cykler som racebilar möter och är gjorda med material som motstår friktion och hög värme. Installera en snabb shifter förutom växelspaken för att byta växlar ännu snabbare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95983.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.