Hur man använder lustgas på en manuell bil

Lustgas är ett bränsle tillsats som sprutas in i spjällhuset eller direkt port sprutas in i cylindrarna i ett fordon . Lustgas ökar bilens hästkrafter och ger den ett lyft . Använda lustgas kan ge dig det spåret när du letar efter . Lustgas är en rolig tillsats att använda i en säker och kontrollerad miljö . Instruktioner
1

Kontrollera att din lustgas är förberedd före användning genom att se till att flaskan värms till lämplig inställning och att ditt bränsletrycket är korrekt .
2

Se att din motorvarvtalet är över 3000 rpm och engagera din dikväveoxid när du är klar . Öppna din gas hela vägen . Kontrollera att din lustgas är avstängd när du lyfter på gasen för att byta växel . Underlåtenhet att stänga av din lustgas kan leda till ett bakslag som kan skada bilens insugningsrör och laddluftkylare .
3

Shift så noggrant som möjligt när de varvtal betyder växeln är maxade ut och redo att skiftas till nästa. Övervarvning eller saknas en växling kan resultera i varvtal klättra snabbt . Detta kan skada din motor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95978.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.