Hur man använder en återanvändbar luftfilter för din bil, lastbil eller SUV

En av de bästa sätten att förlänga livslängden på din motor, andra än oljebyte, är att byta ut luftfiltret. Däremot kan ändra det vart 15000 miles bli dyrt. Det är därför jag använder en återanvändbar luftfilter. Instruktioner
1

Det första steget i denna process är mycket enkel. Allt du behöver göra är att gå till din lokala Biltema och ta reda på vilket filter som är rätt för din bil, lastbil eller SUV. Nu, köpa luftfiltret och installera det i din bil. Luftfilter är mycket lätt att installera och om du kan bli förvirrad, jag är säker på att du kan hitta en online internet forum för att få hjälp.
2 p Det finns en nackdel med att använda en återanvändbar luftfilter. Du måste hålla den ren. En återanvändbar luftfilter är typiskt en flerskiktig bomull filter som sprutas med en speciell olja. Det håller din motor ren och även möjliggör mycket högt luftflöde som faktiskt kan öka prestandan på din motor, jämfört med att använda en standard pappersfilter. Att hålla ren, skölj du helt enkelt ut filtret och försiktigt skrubba med lite ljus rengöringslösning. Skölj sedan väl och låt torka. När filtret har torkat, spreja olja på filtret och placera tillbaka in i bilen. De säljer rengöring kit som kommer med en rengöringslösning och oljan behövs. Addera 3 p Om du ständigt upprepa detta steg, kommer din luftfilter evigt. Det märke som jag använder är K & N och jag placerat en länk till deras hemsida nedan i avsnittet Resurser. De är så säkra på att ditt nya filter kommer att pågå, de ger varje filter en en miljon mil garanti. Som är längre än din bil kommer att pågå! I det långa loppet, det är definitivt det bästa sättet att spara pengar på en nödvändighet för att hålla motorn ren och köra under en lång tid. Att inte tala om deponi utrymme du vill spara från att undvika att kasta bort förbrukade filter. Detta sparar pengar och är även bra för miljön!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82970.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.