Hur att få din bil Wired for Keyless Entry

Keyless inträde är ett populärt komplement till ett fordon där ägaren av ett fordon kan låsa upp sin bil genom att bara klicka på en knapp på en personlig fjärrkontroll. Används för bekvämlighet och säkerhet, är keyless inresa bra för att låsa en dörr snabbt på natten i ett mörkt område eller när dina händer är fulla av matvaror. Om din bil inte närvarande stöder keyless inresa, kan du ha din bil fast att stöd för funktionen. Instruktioner
1

Har keyless inresa till som ett alternativ när de köper ett nytt fordon. Många gånger biltillverkare kommer att lägga ett nyckellöst system för inresa som en perk eller uppgradera när du köper en ny bil. Om du önskar denna funktion, se till att prata med återförsäljaren du köper bilen. Med tanke på populariteten av denna funktion, är det troligt att de kommer att kunna underlätta din förfrågan.
2

Kontakta din återförsäljare på eftermarknaden nyckellösa system. Om du redan har köpt bilen, kan du kontakta den återförsäljare som sålde bilen och ta reda på vad nyckellösa system fungerar bäst med det fordon du köpt. Eftersom varje bilmodell s låssystem är annorlunda, kan vissa eftermarknaden alternativ fungerar bättre än andra. På en eftermarknad bilmekaniker Addera 3

Talk. Många mekaniker kommer att installera funktioner i en redan köpt fordon som inte är vanliga tillverkare alternativ. Uppgraderingar såsom tonade fönster, GPS och stereo uppgraderingar, i-bil dvd-spelare och nyckellösa entrésystem är alla vanliga förfrågningar om många mekaniker. Kontakta din lokala bilreparationer och delar butiker för att hitta en butik som kan installera ett keyless inresa system i ditt fordon.
4

Köp en gör-det-själv-kit för din bil. Se till att du är tydlig med vilka keyless inresa systemet är kompatibelt med bilens modell innan du köper satsen. Många nyckellösa låssystemet installationer kräver omkoppling del av bilens inre arbetet och byta ut den låsmekanism på bilens dörrar och bål. Kontrollera att du har goda kunskaper om bilreparationer innan du bestämmer dig om detta handlingssätt när ledningar din bil keyless inresa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95977.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.