Så här redigerar du en Altima

Nissan altimas 'datorsystem som styr motorns prestanda är programmerade med den vardagliga föraren i åtanke. Om du vill ändra din Altima att göra det mer sportig, installera en prestanda-rated compter chip för att ersätta den befintliga chip i bilen. Prestanda marker är utformade för att öka hästkrafter och vridmoment och bränsleekonomi öka. Saker du behöver
Wrench
Altima prestanda chip
Ficklampa
Visa fler instruktioner
öka kraften
1

Läs anvisningarna som var medföljde prestanda chip. Olika tillverkare erbjuder olika tips och instruktioner som du kommer att vilja vara förtrogen med att undvika att skada din Altima.
2

Öppna huven på din Altima och ta bort den negativa batterikabeln.
Sida 3

Leta lådan i motorrummet på din bil som innehar makten chip i den. Olika år och modeller kan ha lite olika platser. Använd en ficklampa för att leta längs brandväggen i din motorrummet.
4

Öppna lådan försiktigt så att du kan se kraften chip inuti och försiktigt bort det. Var noga med att inte tvinga den. Flytta den sida till sida tills den kommer ut. Böj inte bifogade stift.
5

Passa in stiften på nya chip med den kontakt som du tagit bort den gamla chip från och sätt i nya chipet. Tryck försiktigt chip på plats och stäng sedan locket på lådan som omsluter den.
6

Anslut ditt batteri kabeln och stäng huven på bilen innan man sätter i nyckeln i tändningslåset för att starta bilen . Lyssna efter eventuella missljud och uppmärksamma hur bilen körs nu och känns. Kontakta chip tillverkaren om du har några problem med prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95926.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.