Instruktioner för Cobb AccessPORT

The Cobb AccessPORT är en bärbar enhet som ansluts till bilens motor datorenhet, eller ECU. Den använder kartor, som är uppsättningar av programmering instruktioner för motorns dator, för att uppdatera och ändra inställningar som ökar prestandan av fordonet. Dessa kartor kan ta bort hastighetsbegränsare, förbättra gaspådrag kartläggning, och justera bränslet kurvan. Övriga kartor ger säkerhet och stöldskydd. Instruktioner
1

Anslut de två gröna kontaktstyckena testläge under instrumentbrädan på förarsidan genom att ansluta dem till varandra. Vrid startnyckeln på men starta inte motorn. Den "Check Engine" lampan på instrumentbrädan ska blinka.
2

Fäst DiagPORT kabeln som medföljde AccessPORT till uttaget på enheten. Anslut den röda änden av DiagPORT kabeln till diagnos portanslutningen under rattstången. Den AccessPORT slås på och initiera.
3

Tryck på "OK"-knappen för att välja karta att blinka eller program till din ECU. Tryck på upp-och nedpilarna för att bläddra igenom listan över tillgängliga kartor. Markera den karta du vill använda och tryck på "OK"-knappen.
4

Följ anvisningarna på skärmen. Om du uppmanas att vända bilen på och av, vrid nyckeln till läget OFF, sedan tillbaka till den positionen utan att starta motorn. Tryck på "OK"-knappen. Den AccessPORT initierar och sedan börja blinka kartan till din ECU. Denna process kan ta 5 till 10 minuter. Koppla inte bort enheten eller starta din bil under denna process.
5

Vrid tändningsnyckeln till läget OFF. Tryck på "OK"-knappen på AccessPORT. Enheten kommer att visa huvudmenyn. Koppla AccessPORT från diagnos hamnen och lossa kontakterna testläge. Fordonet kan nu startas normalt.
6

Förvandla din nyckel till den positionen utan att starta motorn och anslut AccessPORT till diagnosen port om du vill ändra kartan. Från enhetens huvudmeny, markera "Byt karta" och tryck på "OK"-knappen. Bläddra genom listan över tillgängliga kartor. Markera den karta du vill använda och tryck på "OK"-knappen. Den AccessPORT visar "Skickar ..." 5 till 10 minuter när det blinkar ny karta i ECU. Koppla inte AccessPORT eller starta din motor medan enheten sänder den nya kartan.
7

Tryck på "OK" knappen när AccessPORT displayen säger "Klar." Koppla bort enheten från diagnos port och starta motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95928.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.