Hur Wire Trailer lampor för en Subaru Baja

Subaru Baja är kapabel att körning med släpvagn. 2006 års modell har fått betyget att bogsera en £ 2400 släpvagn med manuell växellåda, och en £ 2000 släpvagn med den automatiska. Detta är tillräckligt för att dra en liten nytta, vattenskotrar eller husvagnen. Department of Transportation kräver att alla vagnar för att ha ett grundläggande system för broms, signal-och positionsljus. Dessa drivs via en fyra-polig kontakt fastsatt i Baja. Installera denna kabelnätet kan göras med några vanliga verktyg. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
Fyrpolig kabelnät
Scotch Lok kontakter
Buntband
eltejp
Visa mer Instruktioner
1

Öppna bakluckan på Baja och ta bort skruvarna som fäster bakljus locket på insidan av fordonet. Ta bort locket, dra ut och koppla loss kablaget.
2

Vrid bilens tändningslås till "power on" och aktivera vänster blinkers.
3

Fäst alligator klipp från 12-volts testlampa till någon ren metall i närheten av vänster blinker. Sond anslutningarna inuti fordonet ledningsnätet med testet ljus. När testet blinkar, har du hittat rätt tråd för vänster blinkers. Upprepa denna process för att hitta strömkablarna för rätt signal-och positionsljus.
4

Anslut fyrpoliga sele gröna kabeln till makten tråd för rätt signal med hjälp av en Scotch Lok-kontakt. Detta fungerar genom att sätta in de två kablarna i kontakten två kortplatser och låsa grinden. Fäst den gula sladden till vänster blinkers, den bruna ledningen till positionsljus och den vita kabeln till jordledningen på selen med Scotch Lok kontakter.
5

Dra kablaget till släpet dragkrok och fäst den i Baja med buntband. Linda in anslutningarna i eltejp för att ge extra skydd mot väder och vind.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87174.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.