Toyota 4Runner Exhaust Tips

Avgassystem tips är ett bra och billigt sätt att lägga till en prestation utseende och ljud till Toyota 4Runner. Diametern på bilens avgasrör avgör inlopp diameter slutrör du behöver. För 4Runner, de flesta avgasrör diameter är mellan 2,25 och 2,5 inches, men mäta din att vara säker. Installera avgassystem tips är oftast lätt gjort genom att dra åt en klämma runt avgasröret. Resonatorer

avgassystem tips med resonatorer ger en aggressiv, djup och kraftfull ton till 4Runner, särskilt vid acceleration. Resonatorer är ett bra sätt att ge bilen en egen ljud utan att betala för ett komplett avgassystem ersättare. Resonerande avgassystem tips är tillgängliga från flera tillverkare, såsom Pacesetter. Tipsen detaljhandeln för ca $ 100 med 2010. Jämför detta med ett anpassat avgassystem, vilket kan kosta så mycket som $ 3,000.
Chrome vs Rostfria

avgassystem tips är vanligen tillverkade av stål och kan ha en kromad avsluta eller ett polerat stål. Förkromning ger tips en hög glans, spegelblank yta. Polerat rostfritt stål är väldigt likt krom och det kan vara svårt att se skillnad. En märkbar skillnad är hållbarheten. Rostfritt stål kommer att behålla sin glans igenom tuffa förhållanden, såsom terrängförhållanden med en 4Runner. Krom har en tendens att gå i flisor och slitage. Tillverkare av rostfritt stål tips som Magnaflow och borla tillbaka sina tips med generösa garantier.
Bore och längd

För en 4Runner, du förmodligen kommer att vilja en längre spets med ett brett hål (utlopp diameter). Några exempel tips som är över två meter lång och har en tre tums (eller högre) hål. Inte bara ger detta 4Runner en mer aggressiv look, men om de tips också resonerat, kan det ge bilen en djupare, throatier tonen också. Många tillverkare säljer big-bore avgassystem tips, såsom Pacesetter, Holley, och Gibson.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85430.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.