Gas till Electric Car Conversion

En gas-till-elbil konvertering är en engagerad process som kräver stor kunskap om bilmekaniker. Om du är intresserad av att konvertera en bil, bör du överväga att flera viktiga områden samtidigt som planeringen av projektet. Fordon

Bestämma vilken typ av fordon som ska användas i en gas-till-elbil konvertering beror på vad du vill använda bilen för. För en familj pendlare bil, överväga ett fordon, såsom en liten Honda, Saturnus eller Volkswagen. Använd en pickup om du vill ha en utility vehicle. Välj ett fordon med en manuell växellåda eftersom de är mer effektiva, och undvika bilar med luftkonditionering eftersom de tenderar att överbelasta batterierna. Välj lätta bilar under tyngre, och använda äldre fordon men pålitliga märken och modeller.
Budget

Det enklaste sättet att skapa en budget är att få en elektrisk fordon ( EV) konverteringssats. Du kan köpa ett kit från olika företag, såsom KTA Services of California. Satsen, som kommer att kosta ca $ 8000, kommer att ha alla ledningar, kretsar, slangar och andra huvudkomponenter du behöver för en gas-till-elbil konvertering.
Batterier

Typiskt kommer EV kit inkluderar batterier. Om du bestämmer dig för att välja din egen, de vanligaste batterier som används i ett sådant projekt är djupt cykel blybatterier och kära, enligt den Electric Vehicle Association of Greater Washington, DC (EV /DC). Dessa batterier kommer två grupper. Våta celler, eller öppna batterier, är billigare och svårare att skada, men de tenderar att vara tyngre. Sealed, eller VRLA batterier är lättare, men de är dyrare och inte lika länge. De vanligaste förslutna batterier är Optima Yellow Tops, säger EV /DC.
Verktyg och tillbehör

Eftersom du nästan bygga ett fordon under en gas-till-el bil konvertering, överväga att hyra motor hissar, står jack och såg hästar. EV-kit kommer att ha olika verktyg med det, men överväga att få en komplett verktygssats. Detta bör omfatta skruvmejslar, skiftnycklar, cirkelsågar, hammare, nivåer och måttband. Addera Workspace

Överväg att skapa en stor, täckt arbetsyta där att göra konverteringen. Se till att ha ett utrymme som du kan använda från två månader till ett år. Ett tomt garage är perfekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83376.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.