Hur att mod en GTI

Den GTI är Volkswagens resultatorienterade halvkombi som är utrustad med en 2,0 liters turboladdad motor . En populär bil sedan den ursprungliga introduktionen i början av 1980 , GTI idag fortsätter att ge entusiaster med brett utbud av eftermarknaden uppgradering alternativ . Instruktioner
1

Uppgradera din GTI motor programvara . Tack vare den turboladdade och intercooler 2,0 liters TSI-motor , svarar GTI mycket väl till eftermarknaden uppgraderingar . Det finns flera väl etablerade företag såsom april och GIAC som säljer eftermarknaden tuning som förändrar motorprogram , vilket resulterar i ökningar på över 50 hästkrafter och nästan £ 90 - fot av vridmoment . Programpaket kan också låta dig växla mellan programmen , tydliga felkoder och stänga av bilen när den står parkerad .
2

Installera ett avgassystem . Du kan lägga till ett friflytande avgassystemet för att ytterligare förbättra effekt och ljud från din GTI , samtidigt som det hjälper att förbättra turbo boost svar . Medan ett avgassystem installation kräver åtkomst under bilen , kan avgaser installeras med handverktyg i en timme . Dessutom kommer högkvalitativa avgassystem vara gjord av rostfritt stål och bära en livstidsgaranti.
3

Installera eftermarknaden upphängningskomponenterna . Du kan förbättra utseende och prestanda för en GTI med en kvalitet sänkningssats och matchade stötar från ett välkänt företag som Bilstein . Det är tillrådligt att ha en inriktning som utförs efter installationen för att säkerställa jämn däckslitage .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87304.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.