Hur man installerar en Subaru Hood Deflector

Installera en huva deflektor på din Subaru tillåter dig att bevara din bil och öka synligheten. Medan huven deflektorn är främst avsett för att avleda buggar, luftströmmen alstras av avböjaren kan även shunt undan små stenar och smuts. Detta skydd hjälper till att hålla vindrutan klart även om du sliter upp småvägar med din Subaru WRX STI eller mindre maniska Outback eller Legacy. Denna installationen relativt enkel så långt som bil ändringar går, bör inte ta mer än en timme. Saker du behöver
Rag
Soap
handduk
spritsudd
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Rengör huven på din Subaru noggrant med en blandning av tvål och vatten. Blöt en trasa i lösningen och gnugga ner huven --- särskilt fronten, där du kommer att installera deflektorn. Eventuellt skräp kvar på huven under installationen av deflektorn kan orsaka tidiga metallkorrosion. Torka kåpan med en handduk efter tvätt, eftersom eventuellt vatten instängda under deflektorn kan också leda till metallkorrosion.
2

Öppna huven genom att dra i huvfäste i kabinen. Rengör kanten undersidan framför kåpan med en alkohol dyna --- antingen din egen eller en som följde med monteringssats. Skala av skyddet från tejpen på huven deflektorn själv. Rikta huven deflektorn så skruvhålen på avledaren och skruvhål på undersidan av den främre kanten av huven justera. Tryck och håll avböjaren stadigt mot undersidan av huven så bandet binder.
3

Skruva huven deflektorn på undersidan av kåpan genom att placera brickor på skruvarna och sedan skruva dem i hålen med en skruvmejsel. (De brickor och skruvar ska ha kommit med huven avledaren och bör vara dimensionerad för att passa en Subaru huva). Bara skruva tills du skapar en tight passform, dra inte åt dem, eller så kan du krossa plastkåpa. Huven Deflektorn kommer också komma med små gel stötar med tejpstommen, utformad för att förhindra huven deflektorn skadar toppen av din huva. Fäst dessa gupp till toppen av din huva, precis bakom huven deflektorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85678.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.