Hur man installerar Fiero digitala mätare

Den Pontiac Fiero sport prestanda fordon tillverkades 1984-1988 gör bilen mer än två decennier gamla. Vissa funktioner i sportbil kan uppgraderas billigt och enkelt hemma för att ge bilen ett mer modernt utseende. De lager analoga mätare inne i Fiero är daterad och inte så exakt som deras digitala motsvarigheter. Byt analoga mätare i din Pontiac Fiero för ett modernt utseende och mer exakt avläsning. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
kryssmejsel Review, Digital Fiero mätare
Visa fler instruktioner
1

prop öppna huven och koppla bort negativa batteripolen kabeln i motorrummet. Ställ den åt sidan där den inte kommer att beröra den batteripolen.
2

Använd en kryssmejsel för att ta bort två skruvarna på klustret kåpa bakom ratten. Skruvarna är placerade på nedre vänstra och nedre högra hörnet av klustret kåpa.
3

Använd lämplig hylsnyckel för att ta bort två fästskruvar i det övre vänstra och övre högra hörnet av klustret trim panel. Ta två fästskruvar under rattstången håller kick panel på plats.
4

Ta bort panelen klustret locket och kick panel med fingrarna. Du kanske måste ta bort panelen klustret locket från clipsen för hand.
5

bort instrumentpanelen med skruvmejseln och lämplig hylsnyckel. Koppla loss kablaget håller instrumentpanelen på bilen genom att lossa klämman med fingrarna.
6

Placera den nya digitala mätare instrumentpanelen på plats. Bifoga sina ledningar till ledningsnätet genom att trycka in enheten i selen tills det klickar.
7

Byt klustret kåpa och kick panel. Använd hylsnyckel installera bultarna, då Phillips-skruvmejsel för att montera skruvarna.
8

Anslut batteripolen, starta bilen och testa de nya mätarna.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86522.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.