Hur installerar jag en TV på en RX8?

Projektet att installera en TV i en Mazda RX8 låter mer komplicerat än det är. Framförd steg-för-steg, är varje uppgift enkel och kan utföras med vanliga hushåll verktyg. En stor del av projektet är att ta bort takbelysning, en enkel process, men viktig eftersom avlägsnande av takbelysning ger dig positionering och en kraftkälla som enkelt ansluts till TV: n och eliminerar behovet av att installera några kablar. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Overhead TV monteringssats
Carpenters Drill kniv hotell med 10-24 maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sätt huvudet av en platt skruvmejsel mellan taket och takbelysning. Ge skruvmejseln ett kvarts varv för att skapa utrymme. Fortsätt detta med skruvmejseln, flytta runt kupolen ljus tills takbelysning är lös nog att ta bort för hand. Koppla bort kablaget från takbelysning, sedan stoppa in kablaget upp i taket.
2

Håll TV-fäste, från installations kit, mot taket med en hand. Med den andra handen, använd en snickare kniv för att skära runt konsolen för att ta bort innertaket under fästet. Headliner på bilens tak måste tas bort så att fästet kan sitta nära taket för att minska vibrationerna. Ta bort fästet från taket och dra kablaget från taket hålet. Addera 3

Thread kablaget genom öppningen i mitten av fästet. Skjut fästet upp trådarna hela vägen till taket. Håll konsolen fast till taket, borra ett hål i varje hörn av fästet, och fortsätter att borra i taket. Använd en borr med en 10-24 maskin kran borr. Denna borr är tillräckligt liten för att minska risken för att borra genom taket, men du bör ändå vara försiktig att inte borra genom taket. Maskinen Tap borr skapar också gängade hål som fungerar bra med skruvar.
4

in fästskruvarna genom fästet och dra dem i taket med en stjärnskruvmejsel. Anslut kabelstammen i TV. Kablaget är ett kluster av flera trådar som ansluter till en plugg. Skjut TV på fästet tills den låses på plats ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95988.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.