Hur du anpassar en Harley-Davidson V-Rod

Om du äger en Harley-Davidson V-Rod har du förmodligen undrat vad cykeln skulle se ut om du anpassat den. Detta är en vanlig företeelse för alla som köper en Harley-Davidson. Ofta ägare kämpar med var man ska börja och hur långt de bör ta det skräddarsy. Blandning traditionell kromning med icke-standardiserade funktioner hjälper dig att göra din Harley-Davidson sticker ut i mängden, men kommer inte att ta anpassning till det extrema. Saker du behöver
Custom sits
Chrome hårdvara
Ape galgar
Visa fler instruktioner
1

Byt beståndet sätet med en egen sittplats. Enligt V-Mod.com, är en anpassad skinn en populär modifikation för Harley V-Rod. En anpassad sits kan köpas från en Harley återförsäljare. Dessutom klädsel specialister brukar erbjuda tjänster där ditt lager stolen kan anpassas för att passa dig.
2

Installera kromad hårdvara. Lägga krom till Harley-Davidson har varit populära sedan 1960-talet. Chrome hårdvara som parentes, oljetankar och handtag kan köpas ny och installeras på din cykel eller dina delar lager kan föras till en anläggning som gör anpassade förkromning.
3

Installera Ape Hanger styret. Ape Hanger styret stiger långt över bensintanken och tvinga föraren att nå för styret. Detta blev populär genom filmen "Easy Rider". Ape galgar är inte allmänt sett på V-Rod modellen så att installera dem kommer att göra din V-Rod sticker ut.
4

Byt lager avgaserna med en anpassad avgaser. En anpassad avgaser inte bara ger en V-Rod ett annorlunda utseende, det ger också V-Rod ett annat ljud. Ett lager avgaser begränsar också möjligheten för gaser att gå ur förbränningskammaren. En anpassad avgaser tillåter gaser att fly, vilket bidrar till att skapa extra hästkrafter och vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84166.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.