Hur att lysa upp ditt Strålkastare

Körning på natten eller i dåligt väder kan vara svårt, men du kan göra det lättare genom att hålla bilens strålkastare skinande ljus. Ljusare strålkastare gör att du kan se andra fordon, faror väg och fotgängare tydligare och hjälper dig att undvika dessa hinder som du kör. Det är ganska enkelt för de flesta att förgylla sina strålkastare, antingen genom att rengöra, byta glödlampor eller byta till en annan typ av ljus. Saker du behöver
Glass Cleaner Review Rag
Skruvmejsel
Halogenlampor
Visa fler instruktioner
1

Rengör ytan av lamporna. Smuts och fett från körning kan bygga upp ditt ljus, vilket gör dem verkar mycket slöare än de verkligen är. Rengör dem med fönsterputs och trasa för att göra dem ljusare. Behandla ytan med en anti-dimma eller regn-resistent renare för att hålla dem ljusa vid dåligt väder.
2

Byt dina glödlampor. Som lökar ålder, kan de förlora sin ljusstyrka. Byt ut dina befintliga lampor med helt nya och du kommer förmodligen att uppleva en ökning av ljusstyrkan. För att byta ut glödlampor, öppna huven och skruva metall täckplåt som skyddar lökarna. Ta den gamla glödlampan, skruva i en ny och byt ut plattan.
3

Kontrollera att du har rätt lampor för din bil. Om du har lampor som är för små eller för svag jämfört med tillverkarens rekommendationer för din bil, kommer de att visas för tråkigt. Bege dig till din lokala Biltema med din nuvarande lampa. Personalen kan kontrollera sina handböcker för att kontrollera att du har rätt glödlampa.
4

Få en högre watt glödlampa. Precis som lökarna i våra hem finns i olika watt-tal, så är också de glödlampor som används i bilar. Kontrollera med din lokala Biltema för att hitta den högsta rekommenderade effekt som är lämplig för din bil.
5

Växla till halogenlampor. Dessa lampor innehåller en halogengas, som orsakar lampan att bli varmare och bränna mycket ljusare än en traditionell glödlampa. Halogenlampor ger också ljus som anses "vitare", vilket gör det verkar ännu ljusare till förare. Dessa lampor är något dyrare än vanliga glödlampor men ger dramatiskt starkare ljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83114.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.