Hur du ändrar en PT Knob Cruiser Shifter

Installera en eftermarknad växelspaksknopp är en populär modifikation som inte kostar för mycket och är lätt att göra. En ny växelspaksknopp gjord av kolfiber, är rostfritt stål eller aluminium ett bra sätt att snabbt uppgradera det inre av retro-stil PT Cruiser. Detta kan göras oavsett om du har en manuell eller en automatisk utrustat PT Cruiser. Saker du behöver
Skiftnyckel
Rag
Liten skruvmejsel
Ny växelspaksknopp
Visa fler instruktioner
1

Dra original växelspaksknopp rakt upp från växelspaken genom att gunga växelspaksknopp och tillbaka och dra upp det. Vredet hoppar på och ska bara lossna för borttagning.
2

Använd en skiftnyckel och en hammare om ratten inte bara dra bort. Linda en trasa runt växelspaken för att skydda den. Ställ öppningen på skiftnyckeln så att det är bara lite mer öppen än växelspaken. Placera skiftnyckel över trasan där den är virad runt växelspaken strax under växelspaksknopp. Tryck på skiftnyckeln lätt med hammaren så att den tvingar växelspaksknopp bort av spaken. Var försiktig så att du inte skadar dig själv eller skada växelspaken eller knopp.
3

Ta övergången handtaget på automatiska PT Cruisers genom att ta bort ställskruven ligger vid foten av skifta hantera. Använd en liten skruvmejsel för att ta bort skruven. Skjut väljarspaken uppåt och bort växelspaken.
4

Installera den nya växelspaksknoppen genom att skjuta det över växelspaken. Installationen metod beror på vilken typ av växelspaksknopp du installerar. Vissa knoppar kommer helt enkelt pop på växelspaken. Andra kommer att fästas till hävarmen med en serie ställskruvar som går runt basen av växelspaksknoppen och är åtdragna mot axeln av hävarmen för att säkra på vredet. Automatisk växling handtag installeras på samma sätt som den ursprungliga skift handtaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95218.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.