Hur man uppgraderar hästkrafter i en Dodge Viper

The Viper är en sport /muskel bil designad och producerad av Chrysler under Dodge varumärke. Viper producerades 1991-2010 innan den avbröts. En ny Viper, har dock föreslagits för 2012. The Viper motor växte långsamt från 7,9 liter till 8,4 liter under loppet av sin produktion, men alla motorer presenterade kraftfulla V10 aluminium block. Motorerna kan göras ännu mer kraftfull med viss modifikation. Saker du behöver
Automotive verktygssats (om att utföra en eller flera av dessa uppgraderingar själv)
Visa fler instruktioner
1

uppgradera systemet luftintaget. Luftintaget systemet är ansvariga för att dra i luft, kyla den och sedan dirigera den till motorn. Med mer och svalare luft som strömmar in i motorn ökar hästkrafter. Flera företag erbjuder prestanda system luftintag för Viper som kan ge en rejäl skjuts i hästkrafter. Luftsug är också bland de billigaste och enklaste eftermarknaden uppgraderingar för varje fordon, vilket gör dem till ett populärt start steg.
2

Uppgradera avgassystemet. Avgassystemet är ansvarig för att tillåta luft att strömma ut ur motorn. Även beståndet Viper avgas är effektiv, det finns alternativ för eftermarknaden avgassystem som möjliggör ökad luftflöde och ett lyft för hästkrafter. Observera att byte av lager avgaserna med en eftermarknaden systemet vanligtvis ökar motorljud och kan göra kabinen starkare. Vissa Viper ägare kan hitta denna önskvärda, men det bör övervägas innan du uppgraderar avgassystemet.
3

Installera en kompressor kit. En kompressor är en forcerad luft induktionssystem som driver stora mängder luft i motorn, vilket orsakar ett stort uppsving i hästkrafter och vridmoment. Kompressor kit är dyra och svåra att installera, och installationen ska hanteras professionellt om du inte har lång erfarenhet med att installera prestanda eftermarknaden delar. Observera att superchargers tenderar också att minska livslängden på en bil, eftersom den enormt lyft i makten som också ökar slitaget på komponenter, särskilt motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95711.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.