Hur att öka effekten i en Dodge 2006 Cummins

Cummins är ett företag som bygger den dieselmotor som kan hittas i 2006 Dodge Ram 2500 pickup. Precis som alla diesel lastbil, har Dodge Ram som kommer med Cummins diesel motor en hel del makt i sitt lager konfiguration. Dock kanske prestanda entusiaster och de som behöver lite mer från sin lastbil vill öka kraften i deras bil. Med lite tid och ansträngning, kan du öka kraften i din lastbil långt utöver det som tillhandahålls av beståndet komponenterna. Saker du behöver
Datorns prestanda downloader
Inline tryckreglering box
Visa fler instruktioner
1

Forskning olika datorns prestanda downloader verktyg. Observera att dessa är små, handhållna enheter som programmera om datorn. Varje enhet kommer att arbeta med din lastbil dator på ett något annorlunda sätt, så se till att du tänker på alla de olika märken och modeller finns tillgängliga.
2

Anslut datorns prestanda downloader i OBD II porten bredvid till Huvlås switch inne i din lastbil. Följ instruktionerna för att installera ett nytt program i din lastbil dator, många av dessa anordningar kan lägga upp till 180 extra hästkrafter till din lastbil, enligt "4 Wheel och Off Road" tidningen Addera 3 <. p> Välj en inline-box tryckreglering, detta är en enhet som ansluts till din lastbil grenröret absolut trycksensor och bränsletryckssensor. Som med programmering enheten, se till att du överväga alla märken och modeller för att se till att den du väljer uppfyller dina behov.
4

Montera bränsle rutan tryckreglering under huven genom att fästa den till grenröret absolut trycksensor och bränsle tryckgivare, enligt tillverkarens anvisningar. Ta bilen till en professionell mekaniker om du inte är bekväm att arbeta med motorn på din bil.
5

Justera program som du har installerat i din lastbil compute, r och inställningsratten för trycket styrbox som installerar insidan av lastbilen, så att du ökar effekten så mycket du vill och samtidigt hålla din bränsle körsträcka på en acceptabel nivå. Kom ihåg att du alltid justera programmet och andra inställningar för att öka kraften när du behöver den mer än bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95709.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.