Hur man installerar Pinstripes på en Auto

Pinstripes är ett utmärkt sätt att lägga stil till din bil. Lyckligtvis vinyl pinstripes är också lätt att installera och finns i en mängd olika färger. Dessutom är de billiga, vilket gör pinstriping en av de mest kostnadseffektiva sätt att anpassa din bil. Installera pinstripes tar bara några timmar. Även om du måste vara försiktig i hur du använder dem, oftast pinstripes kan tillämpas korrekt första gången. Saker du behöver
tvättsprit
Rena trasor
Vinyl pinstripe tejp
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilens yta där Pinstripe kommer att tillämpas med tvättsprit och rena trasor. Detta kommer att grundligt förbereda ytan för tillämpningen av tejpen genom att ta bort bebyggda vax eller damm från målgång.
2

Rulla 6 till 8 inches av tejpen rulla och dra tillbaka den vita , papper uppbackning. Ta inte bort plasthöljet.
3

Tryck kritstreck mot framskärm av fordonet där du vill att linjen ska börja.
4

Promenad till baksidan av fordonet medan skalar bort kritstreck s pappersstommen. Titta ner längden på bandet medan du håller bandet tätt så att det inte finns någon slack.
5

Rikta vinyl kritstreck tejpen så att den är parallell med de nedre fönsterlister av fordonet. Rör försiktigt tejpen mot fordonet. När din hand som håller bandet närmar sig bilen, kommer bandet fastnar. Om du håller bandet tätt, kommer en helt rak linje vara resultatet.
6

Skär vinyl pinstripe försiktigt med ett rakblad där du vill att kritstreck till slut.
7

Tryck kritstreck på plats med fingret. Peel plasttoppen av kritstreck bort av de färgade kritstreck linjer, var noga med att undvika att ta bort tejpen själv. Det kommer att ta ungefär två dagar för limmet på bandet linjer att ställa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87310.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.