Konvertera en Mustang V-6 till ett dubbelt avgassystem

dubbelt avgassystem konverteringssats för din årsmodell V-6 MustangJack och pallbockar eller lift13mm wrench15mm wrenchCutting deviceAssistant (rekommenderas) Saker du behöver
Mustang är en sport /muskel bil produceras och designades av Ford Motor Company för nästan femtio år i januari 2011. De flesta Produktionsåret Mustang erbjuds med antingen en V-6 eller V-8 motor, och V-8 drivna Mustangs typiskt åtföljs av ett dubbelt avgassystem, medan V-6 Mustangs vanligen ut med ett enskilt avgassystem. Men ett antal företag säljer avgas konverteringssatser som gör att du kan uppgradera din V-6 Mustang avgassystemet ett dubbelt avgassystem konfiguration.
Visa fler instruktioner
1

Höj Mustang till en nivå som gör att du bekvämt tillgång till undersidan av fordonet med hjälp av din jack och jack står eller din hydraulisk lyft.
2

Rada upp dina dubbelt avgassystem ombyggnadssats med fästena som håller din nuvarande avgassystem på plats genom att helt enkelt hålla upp under det nuvarande systemet. Markera den del av din nuvarande avgassystemet där det nya avgassystemet kommer att upphöra när den är installerad.
3

Cut genom det befintliga avgassystemet med ditt skärverktyg på de platser som anges i Steg 2 .
4

Ta bort den befintliga avgassystemet genom att ta bort skruvarna som håller det på fordonets chassi med din 13mm och 15mm skiftnycklar. Spara skruvarna du bort för ett senare steg.
5

Installera bandklämmor medföljer konverteringssats på rören i ditt nya avgassystemet.
6

Rada upp det nya avgassystemet med bulthålen på undersidan av chassit för din Mustang och anslut den till chassit med skruvarna du tog bort i steg 4. Detta steg görs enklast med en assistent för att hålla avgaserna på plats medan du drar åt skruvarna. Dra åt bandklämmor att ansluta din nya avgassystemet till röret som leder till motorrummet
7

.
8

Kontrollera stötfångare hålen på baksidan av din Mustang för att säkerställa att de avgassystem tips är rätt inriktade. Om de inte är, lossa bultarna som förbinder avgasröret till chassit något utan att ta bort dem och justera placeringen av avgassystemet. Använd en assistent för detta steg och inte stå under avgassystemet medan lossa bultarna, eftersom avgaser kan komma förlora och falla på dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96201.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.