Hur man installerar Jeep Wrangler Vindruta Lights

Man kan säga att Jeep Wrangler är Legos av bilar. Den dörrar, tak och vindruta är alla tillverkade för enkel borttagning och är helt kompatibel med nästan alla andra Jeep. Tidskrifter gillar Quadratec innehåller tusentals enkla eftermarknaden alternativ som kopplas direkt in i någon modell Jeep. En av dessa eftermarknaden alternativ är en vindruta belysning kit för terrängkörning. Lamporna installerar i kroppen av Jeep och tråden in i motorn och hytten lätt. Saker du behöver
Torx skruvmejsel kit
kit Vindruta ljus inklusive kablar
Hylsnyckelsats
roterande skärverktyg
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på undre vindskyddet gångjärnet. Det är den övre gångledshållaren där vindrutan möter kroppen av fordonet. Öppna huven och koppla bort batteriets minuspol med en öppen fast nyckel.
2

Ta bort lager vindrutan gångjärn Torx-skruvar med lämplig Torx skruvmejsel. Rikta konsolerna vindrutan ljus på vindrutans gångjärnsbeslaget och ersätta Torx-skruvar. Vissa Jeep specifika off-road lampor kommer med nya Torx-skruvar för gångjärn, installera dem, om sådan finns Addera 3

Placera vindrutan ljus eller vindrutan snabbspårväg i hållaren och installera. kvarhållande bultarna med en hylsnyckel. Fäst kabelsats till lamporna och köra trådarna ner i motorrummet. Om vindrutan ljuset är en skena av ljus ovanför vindrutan än kör ledningarna ner i kabinen i jeep genom förarsidans dörr.
4

Använd medföljande kabelsats att köra strömkälla direkt till den positiva polen på batteriet. Om tråden körs genom kabinen av fordonet, köra det genom genomföringen nära gaspedalen. Använd en hylsnyckel för att ta bort en bult på fordonets ram och installera vindrutan ljusets jordledning. Sätt tillbaka skruven på ramen.
5

Kör instrumentet ände kabelsats in i kabinen genom brandväggen genom genomföringen. Genomföringen ska matas in i kabinen nära gaspedalen.
6

Använd buntband för att dra kabeln upp och under rattstången till den motsatta sidan av ratten. Skär ett litet hål med hjälp av ett roterande skärverktyg i det lediga utrymmet på instrumentpanelen till vänster om ratten och montera off-road strömbrytare där.
7

Anslut batteriets negativa terminal och stäng huva. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86599.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.