Hur du återställer en Keyless Chevy Impala

Tillverkas av General Motors Chevrolet division, är det Chevy Impala en full-size bil som har varit i produktion sedan 1958. Chevy Impala modeller med aktiverade keyless-entry system kan du låsa eller låsa upp dörrarna och bakluckan på bilen med en liten fjärrkontroll. Ibland, efter det att fordonet eller avlägsna batteriet har ändrats, keyless inresa fjärrkontrollen fungerar. Du kan återställa fjärrkontrollen till din Chevy Impala på bara några minuter. Instruktioner hotell med Center Driver Information Knappar
1

Sätt in nyckeln i tändningslåset cylinder av din Chevy Impala. Vrid nyckeln till "ON" för att bringa Driver Information Center för att visa på den digitala displayen.
2

Tryck på "Vehicle Information" knappen upprepade gånger tills "Tryck för att lära om Remote Key" visas på den digitala displayen.
3

Tryck på "Set /Reset"-knappen upprepade gånger tills "Remote Key lärande, Aktiv" är meddelandet visas.
4 < p> Tryck och håll "Lock" och "låsa upp"-knapparna på keyless inresa fjärrkontrollen tills en ljuder, vilket indikerar att fjärrkontrollen framgångsrikt har återställts.
5

Upprepa steg 4 för att återställa upp till ytterligare sju nyckellösa fjärrkontroller för din Chevy Impala.
6

Vrid nyckeln till "Off". Ta det från Impala tändning cylinder. Utan Center Driver Information Buttons Addera
7

Sätt nyckeln i Impala tändning cylinder. Vrid den till "On" läge utan att motorn dras runt. Sätt bilen i "parken".
8

Tryck på "Trippmätre Reset" knappen tills "Återlärning Remote Key" visas på den digitala displayen.
9

Håll ned "Trippmätre Reset"-knappen tills displayen ändras till "Remote Key lärande, Aktiv" budskap. Observera att du kanske måste hålla in knappen i upp till fem sekunder före det önskade meddelandet visas.
10

Tryck och håll "Lock" och "låsa upp"-knapparna på keyless inresa fjärrkontrollen för att återställa det . Håll ned knapparna för upp till 15 sekunder. Släpp knapparna när en ljuder för att bekräfta att fjärrkontrollen har nollställts.
11

Upprepa steg 4 för att återställa ytterligare sju nyckellösa fjärrkontroller, om så önskas.

Stäng av bilens tändning och ta ur nyckeln ur tändningslåset cylindern att avsluta keyless inresa fjärrkontrollen programplaneringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95660.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.