Hur kan jag göra min Camaro snabbare?

Ordet "Camaro" är franska ursprung och bokstavligen översättas till "bästa vän." Detta är en beskrivning som verkar bekräftas av flera generationer av entusiaster, som har modifierande och racing Camaros längre än de flesta av oss har varit vid liv. Vad som följer är en populär recept för Camaro prestanda, men de enda verkliga begränsningarna ligger i ägarens plånbok och fantasi. Effekt

Strunt alla "Pony Car" nonsens, Camaros handlar om stora, dumma V8. Sant, kan du gå med en centrifugal kompressor, lustgas eller en vanlig turbo men varför inte bryta mögel? Squire Turbo Systems (bland andra) gör ett utmärkt bakmonterad twin-turbo system som passar in där beståndet ljuddämparen brukade vara. På $ 7400, kommer en bak-mount system inte vara den billigaste vägen till makten, men satsen levereras komplett och gör en smygande 500-650 hästkrafter i bolt-on formulär. De kommer aldrig att veta vad som slog dem. Addera Chassis

Före allt annat, du kommer att behöva installera någon form av chassi stag, eller riskera din 600 häst WMD vrida ramen till en kringla. En under-bil X-brace är ett minimum, men överväga ytterligare förbättringar. En bur är aldrig en dålig idé, och tjänar den alternativa syftet att skydda dig från din egen körning. Anpassad tillverka en platt, två-bar Störtbåge som passar i dina paneler stock interiör ger skydd och underhålla din stealth fighter låg profil.
Fjädring

Ingen vill ha en dyno-drottning som gör absurda hästkrafter siffror utan hanteras som en sopbil. Investera i en bra uppsättning justerbara coil-over chocker och fjädrarna kommer att bidra till att ge dig Camaro hantering i detta årtusende. Medan du är där, byt ut alla dina slitna Camaro s bussningar gummiupphängning med styva polyuretan ersättare som de som säljs av Energy Suspension. Dessa två förbättringar kommer att köra $ 2000 till $ 3000 för en grundläggande inställning och kommer att göra en enorm skillnad i hanteringen.
Hjul och däck

inget av detta kommer att göra någon skillnad om din nya makt eller hantering förmåga inte göra det till trottoaren. Överväga att flytta till en uppsättning smidda 18-tums hjul, om du inte redan har gjort, och linda dem med de bästa däcken du har råd. Även om de kommer att avsevärt förbättra dina kvartal mil gånger, motstå frestelsen att använda DOT legala drag slicks om du planerar att göra det hemma. Sticky R-förening street däck kostar lite (om någon) mer och ha verkliga vatten lameller (kanaler) för att hjälpa dig att undvika en hemsk död i regnet. Kom ihåg: när det gäller däck, du får vad du betalar för. Den högsta prestanda däck kan köra över $ 500 en bit, så akta oss för dessa $ 90 department-store "performance" däck och skjuta för något i mitten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83596.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.