Hur man gör ett SN95 Mustang Handtag Better

Ford tillverkade SN95 Mustang från 1994 till 1995. Som med många Mustang modeller, är denna version uppskattad för sin utpräglat amerikansk muskelbil smak och stark utveckling i lager formulär. Men precis som alla bil, kan SN95 förbättras avsevärt på, särskilt när det gäller fjädring och hantering. En mängd företag gör komponenter prestanda fjädring för Mustang, från bättre hjul och klibbigare däck till uppgraderade chocker och fjädrar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera större hjul med bredare prestanda däck. Detta är ofta det första steget i att förbättra hantering av en Mustang modell. Bredare, kommer större diameter hjul gör att du kan installera bredare, lägre profil däck. För maximal hantering, välj en mjuk förening däck som ger bättre grepp än ett däck avsett för touring eller för alla säsonger.
2

Byt lager fjädrar och stötdämpare med prestanda delar. De flesta bilar som har sina lager suspensioner fjädrade för tyst och rida för högt. En sänkningssats parade med prestanda chocker är den perfekta lösningen. Fjädrarna sänker bilens tyngdpunkt och kombinationen av styvare fjädrar och stötdämpare prestanda kommer att kraftigt minska mängden magert att din SN95 modellen Mustang upplevde kurvtagning aggressivt.
3

Uppgradera gungning barer. Vingla barer är rörformiga längder av metall bult till upphängning på båda sidor av bilen, en på baksidan och en på framsidan. Staplarna fungerar som hävarmar för att minska mängden av valsen fordonets erfarenhet i hörn. Stock vingla barer är oftast mindre än optimal. Byte av lager swaybars med större, justerbara bommar från en eftermarknad företaget kommer att kraftigt förbättra hanteringen av dina SN95 Mustang.
4

Installera ett stödbandage fjäderben. När en Mustang drivs runt ett hörn, tornar toppar staget flex från kurvtagning. Detta gör att bilen känns mindre precisa och stabila vid kurvtagning. Ett fjäderben stag bultar till toppar i strut torn på vardera sidan och förhindrar chassit från böjning, ger mer precision och bättre hantering.
5

Uppgradera upphängningskomponenterna. Många av fjädringskomponenter på SN95 Mustang kan uppgraderas till bättre tekniska delar. Detta innefattar delar såsom de övre strut mounts, A-armar och K-medlem stag. Du kan också ersätta många av de mjuka, bussningar gummiupphängning med fastare uretan bussningar som ger en mer exakt känsla.
6

Ha en prestation justering görs om avbrytande. En god anpassning av en ansedd butik som förstår prestanda inriktningar bör inte ignoreras. För att maximera effekten av eventuella prestandaproblem delar som du har installerat, bör upphävandet s camber, caster och toe alla justeras i enlighet därmed.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95528.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.