Civic Turbo Installation

Installera en turbo på motorn i din Honda Civic kan dramatiskt öka bilens hästkrafter. En turbo ger en vanlig Civic modell hastighet och kraft att ut-muskel mest populära sportbilar på vägarna idag. En turbo ökar hästkrafter genom att öka mängden syre levereras i cylindrarna. När den kombineras med en förbättrad bränsletillförselsystem, skapar den förbättrade blandningen en större explosion och mer kraft för motorn. Saker du behöver
Turbo kit skiftnyckel
Ratchet och Hylsnyckelsats
Motorolja
kylarvätska Sida 2 drain kokkärl
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven av Honda Civic och använda en hylsnyckel för att koppla bort den negativa batterikabeln från terminalen. Skjut under Civic och platsen en åderlåtning pan eller insamling hink under oljetråget. Ta bort avtappningspluggen och låt oljan rinna ner i tråget. Byt tändstift.
2

Placera annan samling hink eller dropplåt under kylaren och ta bort avtappningspluggen. Låt kylarvätska rinna ut i pannan och tillbaka pluggen.
3

Använd hylsnyckel och uttag inställd på att ta bort skruvarna som håller huvudet lager avgaser till fordonets motor huvud. Ta bort skruvarna som håller avgaserna huvudet på katalysatorn också. Byt lager avgaserna med turbo avgasgrenrör och skruva den på plats. Anslut avgas ner rör till nya turbo grenröret.
4

Säkra turboaggregatet till rätt fläns på turbo grenröret med socket set. Kör alla bilens olja och linjer kylvätska till turboaggregatet och ansluta dem till det.
5

Ta bort den främre stötfångaren och säkra intercooler enheten från turbon satsen till radiator. Fäst ena änden av J-röret till laddluftkylaren inlopp och den andra änden till kompressorhjulet på turboladdaren.
6

Fäst blow-off ventilen på laddluftkylaren upp-pipe. Montera filtren turboladdare luft.
7

tillbaka den främre stötfångaren av fordonet och fäst den med skruvar. Byt olja och kylarvätska dräneras i tidigare steg. Anslut batteriet och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87106.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.