Hur man installerar ett kallt luftintaget på en Celica GT

Celica GT är Toyotas ekonomiskt prissatta street racer som eftermarknaden bildelar scenen har vuxit till kärlek. När souping upp Celica GT för att förbättra dess prestanda, många ägare börjar med kall luft intag som deras första uppgradering eftersom den tillför omedelbar hästkrafter till fordonet. Den kalla luften intag skjuter utanför luft i motorns intag port. Detta kyler motorn avsevärt, vilket i sin tur gör det möjligt för motorn att trycka ut mer effekt och vridmoment. Det ökar också gas körsträcka. Saker du behöver
Ratchet och uttag
Wrench
Skruvmejsel
Kall luftintag kit
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Celica GT off och koppla loss batteriet med skiftnyckel för att lossa dess positiva och negativa kablarna.
2

bort slangklämman som håller beståndet luftintagsslangen till motorns intag port. Dra tilloppsslangen ur motorn intaget porten.
3

Avlägsna skruvarna från beståndet luftskåpet att ansluta den till Celica GT spjällhuset. Dessa är placerade på undersidan av luftskåpet. Dra sedan sensorn lufttemperatur ut tilloppsslangen.
4

Anslut kall luftslang intag inloppet till motorns intag port och fäst den med en slangklämma. Bolt sidorna av intaget inlopp slang till aktiemarknaden luftskåpet mount med spärrfunktion. Anslut den koniska luftfiltret till den lägsta delen av tilloppsslangen som nu ligger nära den nedre delen av den främre stötfångaren. Fäst den med den sista kvarvarande slangklämma.
5

Infoga lufttemperaturen sensorn i tilloppsslangen sensor port, och se till att gummitätningen är ordentligt på plats runt sensorn. Återanslut Celica GT batteri och stäng huven. Testa den nya kall luft intag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85390.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.