Hur man programmera en fjärrkontroll för en 2003 Dodge Neon utan en fungerande Remote

Omprogrammering en 2003 Dodge Neon Keyless remote utan en fungerande en är inte en gör - det - själv-projekt . Processen kräver att du ansluter bilen till en specialiserad dator så att den kan synkroniseras till keyless inresa fjärrkontrollen , enligt ProgramYourRemote.com . Detta görs genom bilfirma . Även själva programmeringen måste fyllas i av återförsäljaren , med en arbetsdag fjärrkontroll , kommer du att kunna programmera en extra själv . Instruktioner
1

Ring generalagenten och boka en tid för att ha keyless inresa fjärrkontrollen omprogrammeras . Berätta företrädaren för modell och årsmodell på bilen och be om en prisuppgift samt en beräknad tidpunkt för färdigställande .
2

Ta fjärrkontrollen med dig till mötet och bekräfta det pris som du var citerade via telefon . Ger mekanikern nycklarna samt keyless inresa fjärrkontrollen . Mekanikern kommer att använda datorn för att koppla bilen och fjärrkontrollen tillsammans .
3

Testa alla knappar på fjärrkontrollen för att se till att funktionerna fungerar korrekt innan du betalar eller underteckna kvittot . Fråga mekanikern hur man programmerar en extra fjärrkontroll nu att du har en som fungerar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95655.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.