Hur man gör en kall luftintag för en 2001 Expedition

Ford Expedition är en sport utility vehicle (SUV) som först släpptes 1997 som en konkurrent till Chevrolet Suburban. Expeditionen kommer med två olika motoralternativ, som båda har åtta cylindrar. Den mindre av de två (4.6L) erbjuder ett genomsnitt 260-hästkrafter bas. Det är inte så illa, men med ett större fordon, behöver du en massa hästkrafter. Den större motor (5.4L) skjuter hästkrafter över 300. Lägga till en kall luftintag till antingen motorn kommer att ge ännu fler hästkrafter, om en 10-procentig ökning. Gör din egen kall luftintaget är ett billigt sätt att öka din Expedition prestanda. Saker du behöver Billiga 3 slangklämmor
Cone filter
Expedition intag slang
Gummigenomföring
Värmeskyddsplåt
Skruvmejsel
Ratchet
Bolt
Nut

Visa fler instruktioner
1

Sätt en värmesköld över intaget slangen så att den är vänd mot den raka änden av intaget slangen.
2

Anslut en kon luftfilter till den långa, raka delen av Expedition intaget slangen med en av slangklämmorna. Använd en skruvmejsel för att dra åt klämman tills det säkert fäster på intaget slangen.
3

Fäst värmeskölden till konan filtret med en bult och mutter som passar in båda bulthålen på varje komponent. Detta kommer att säkerställa att värmeskölden inte rör sig.
4

Anslut den lilla anslutningen röret till slutet motsatta konen filtret. Säkra det med de återstående slangklämmorna. Hitta det lilla hålet på den långa tilloppsslangen och driva en gummigenomföring in den tills den snäpper på plats. Det är där lufttemperatursensor kommer att gå när du installerar kall luft intag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85477.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.