Hur man installerar en RV Step

Även om de flesta husvagnar har steg ingår från tillverkaren, kan du finna det nödvändigt att installera en ny uppsättning. Du kanske också vill uppgradera det nuvarande steget systemet på din husbil. Åtminstone kommer RV ha ett utrymme under dörren för steg installation. Installera stegen kräver grundläggande verktyg och minimal kunskap om elektriska system. Många steg system inkluderar även en instruktions guide för installation och felsökning. Du kan installera de steg själv, även om du hittar troligtvis det bra att ha en extra hand. Saker du behöver
Monteringsbygel
Drill
5/16-tums borr
skiftnyckel
Steg bultar
sexkantsbultar
Kraftkälla
Visa fler instruktioner
1

Vik tillbaka någon matta blockerar steget väl området. Du behöver inte ta bort mattan, men det kan bli en olägenhet under installationen om du inte tar bort det.
2

Passa fästet med fyra bulthål under steget väl. Om bulthålen inte kan passas in, markera placeringen av hålen på fästet. Borra hål med en borr och en 5/16-tums bit.
3

Använd fyra 5/16-tums steg bultar för att ansluta fästet till steg väl. Skruva matchande vingmuttrar på bultarna och dra åt dem med en skiftnyckel. Fäst bultarna ordentligt, de kommer att behöva stödja en stor mängd vikt
4

Med fäste säkras från sidorna, borra genom steget väl med en 5/16 tums bit för att matcha. vertikal bult hålet i konsolen. Sätt i en 5/16 tums bult genom steget väl och monteringsfäste. Skruva en låsbricka och vingmutter på bulten. Dra åt muttern med en skiftnyckel.
5

Passa stegen med fästet, och använder fyra 1-1/2-inch bultar för att hålla stegen på plats. (Tillverkaren ska ha förmatchas bulthålen.) Skruva passande muttrar på bultarna och dra åt dem med en skiftnyckel.
6

Bestäm kraftkälla för stegen --- i de flesta fall , det befintliga batteriet banken på RV. Anslut de två röda kablarna till den positiva polen på batteriet. Anslut den bruna tråden till marken och sedan till den negativa polen. Montera omkopplaren på dörren, och testa steget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85496.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.