DIY backkamera

En backkamera eller backup kamera är en liten kamera som sitter på baksidan av ett fordon. Kameran överför bilder till en monitor i fronten av fordonet för föraren att se. Detta hjälper föraren bakåt utan att behöva vända på huvudet för att uppskatta avstånd. Backning kameror förbättra säkerheten för backning i ett fordon. Installation av en backkamera kan ta några minuter eller några timmar. Detta kommer att bero på vald modell av kameran. Saker du behöver
LCD-skärmen eller kompatibel stereo receiver
Backkamera
Video-kabel (om nödvändigt) katalog Verktyg (beroende på kameramodell) katalog Industrial dubbelhäftande tejp (om nödvändigt)
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats för backkamera. Kameran bör placeras i mitten på baksidan av fordonet. Det bör vara på en plats som inte tar emot en stor mängd skräp, t.ex. under stötfångaren. Det ska inte heller förringa markant från det estetiska av fordonet, som på bakrutan. Många vända kameror monteras under eller över bålen spärren.
2

Köp en backkamera. För att göra installationen väsentligt enklare och undvika komplicerade ledningar, köpa en trådlös backkamera kit. En trådlös kamera är mycket lättare att installera. Kameran kit kommer att innehålla kompatibel LCD-skärmen för kameran. Den andra fördelen med att köpa dessa två poster som ett paket är att de sannolikt kommer att vara billigare än om komponenterna köps separat. Eftermarknaden bilaffärer bör sälja trådlösa backkamera kit.
3

Montera kameran på fordonet. Kameran bör komma med en självhäftande baksida för att fästa kameran till bilen. Ta bort skyddsfilmen, exponerar klibbiga ytan. Försiktigt hålla kameran till fordonet. Tryck ner kameran långsamt och stadigt. Sätt i ett batteri innan du gör detta.
4

Montera LCD-skärmen som kom med satsen. Kitet kommer sannolikt att inkludera ett monteringsfäste. Detta kommer att fästa på streck av bilen. Det kan Clip till ventilationsöppningarna, eller den kan behöva att skruvas in instrumentbrädan. Om den måste skruvas in, använd sedan lämplig skruvmejsel.
5

Bifoga en strömkälla. De flesta LCD-skärmar kommer att innehålla en kabel som ansluts till monitorn och bilens cigarettändaruttag. Anslut den här kabeln i.
6

Slå på bilen. Slå på bildskärmen, som också bör aktivera kameran. Testa kameran ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87412.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.