Installation av en JDM kallt luftintaget på en Subaru WRX

Subaru WRX är en imponerande högpresterande, turboladdade, fyrhjulsdrift bil tillgänglig som en sedan eller en vagn. I lager formulär, använder WRX en restriktiv luft rutan för att leverera luft till motorn. Byta luften rutan med en kall luftintaget ökar hästkrafter och gasrespons tack vare större rör och luftfilter. JDM står för Japanese Domestic Market och hänvisar till någon kall luft intag som normalt säljs endast i Japan. Saker du behöver
Ordet jack
stödbenet
lug skiftnyckel set
hylsa och spärrskaft
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Ta bort de två skruvarna som håller rutan lager luft till vänster sida (som du tittar på motorn) i motorrummet.
2

Lossa slangklämman som håller turbo inloppsröret till luft box och koppla bort röret från lådan. Dra ledningsnätet som ansluts till luft rutan och ställ in kablarna ur vägen.
3

Lossa muttrarna på passagerarsidan framhjulet. Lyft bilen med en domkraft och sänka den ordentligt på en pallbock. Avsluta ta bort muttrarna och hjulet sedan ställa dem ur vägen.
4

Ta bort skruvarna som håller fender linjen på plats och ta sedan bort fender liner. Ta ut foder på botten av motorn på passagerarsidan också. Ta bort plasten intag kanal som levererar luft till lager luft rutan. Den kalla luftintaget filter och rörsystem installeras i stället för kanalisation.
5

Montera filtret på slutet av insugningsröret med den medföljande hårdvaran med kall luft intag. Montera insugningsröret från fender väl genom hålet som den gamla intaget slangen installerades i. Bolt intaget rördragning på motorrummet. Detta förfarande kommer att variera beroende på märke av intaget som du installerar.
6

Installera gummimanschetten på änden av insugningsröret i motorn med medföljande slangklämma. Montera det mellanliggande röret som går till intaget av motorn på den andra sidan av gummihylsan. Dra åt alla slangklämmor. Anslut ledningsnätet kopplas bort från aktiemarknaden luften rutan i den kalla luftintaget.
7

tillbaka fodret på undersidan av motorn och fender liner så att luftfiltret är skyddad från vatten och smuts . Montera tillbaka hjulet och sänk bilen till marken med domkraften. Starta motorn och kontrollera att det inte finns några läckor i intaget systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95654.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.