Hur man tar bort en Stuck skiva i en 2001 Lexus ES 300

De 2001 Lexus ES 300 har en CD-spelare som är standard på fordonet. Drivs av stereon, tillåter spelaren att du kan spela en CD på en gång. Även en enda CD kan fastna i spelaren, dock, och du kan ha svårt att ta bort CD om detta händer. Det finns ett antal metoder som du kan prova att ta bort en fastnat CD från din Lexus spelaren. Saker du behöver
penna eller ett gem
Tomma CD
Skruvmejsel
Pincett
Silvertejp
Visa fler instruktioner
1

Ange din bil och förvandla din nyckel till "ACC" för att kunna starta stereon.
2

Tryck på reset-knappen på framsidan av spelaren med slutet av en penna eller böjd gem. Återställningsknappen är en liten svart inbuktning på den nedre sidan av ansiktet. Trycker på denna kommer konfigurera om systemet och justera utskjutningsmekanism att befria skivan. Under upp till tre minuter för att försöka tvinga skivan
3

Tryck och håll ner strömknappen och utmatningsknappen ut medan CD-spelaren slås på och av och på och av. Strömbrytaren stängs spelaren på och av när den hålls, och det kan fungera för att förvirra systemet i surrundering skivan som det ska.
4

in spetsen på en tom CD-skiva i spelaren och försöker flytta den fastnade skivan uppåt eller nedåt i den mata banan som du håller ned utmatningsknappen. Prova detta endast om du kan se den fastnat CD. Se till att du inte fastnar den tomma skivan i den mån att den vidrör någon annan del av det inre arbetet i CD-spelaren.
5

Ta cd inifrån spelaren med en pincett om skivan är synlig och grunt nog att greppa. Du kan också bifoga silvertejp till en tunn, platt objekt (t.ex. en Popsicle pinne) och försök att fånga CD med självhäftande yta.
6

bort fronten till CD-spelaren genom att dra ur skruvar som håller fast den vid stereoanläggning. Lyft försiktigt frontplattan av för att exponera mer av skivan. Försök att ta bort fastnat CD genom att använda någon av de tidigare metoderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84939.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.