Keyless Entry Instruktioner för en 2000 Silverado

Tillverkas av Chevrolet uppdelning av General Motors, är det Chevy Silverado en full-size pickup som har varit i produktion sedan 1998. En keyless inresa tillbehör finns för 2000 års Chevrolet Silverado som gör att du kan låsa och låsa upp dörrarna till din lastbil med en knapptryckning. Innan du kan använda Silverado hjälpsamma keyless inresa funktionen, måste du fylla i ett kort programplaneringen. Instruktioner
1

sitta i förarsätet på din 2000 Chevrolet Silverado och sätter nyckeln i tändningen. Stäng inte av tändningen förrän du blir instruerad
2

Leta upp "Lås upp"-knappen på kontrollpanelen på förarsidans dörr,. Tryck och håll "Lås upp"-knappen. Lyssna på fordonet för att gå igenom en cykel av låsning och upplåsning.
3

Fortsätt att hålla ner "Unlock"-knappen. Vrid på tändningen i din 2000 Chevy Silverado till "Tillbehör" och sedan till "Off". Upprepa sekvensen en gång, vrida tändningen till "Tillbehör" och "Off" positioner.
4

Släpp på "Lås upp"-knappen och lyssna på fordonet för att slutföra en annan upplåsning och låsning cykel.

5

Tryck och håll inne "Lock" och "låsa upp"-knapparna på din keyless inresa nyckelbricka i ca 15 sekunder, eller tills fordonet fullbordar annan låsning och upplåsning cykel.
6

Vrid tändningen för att starta din 2000 Chevrolet Silverado och slutföra keyless processposten programmering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95534.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.