Hur man programmerar Keyless Fjärrkontroller för en Jeep Grand Cherokee

Tillverkas av Jeep division i Chrysler, är Jeep Grand Cherokee en medelstor sport utility vehicle som har varit i produktion sedan 1993. Nyare modell Jeep Grand Cherokee använder ett nyckellöst system för inresa som kallas Sentry Keys. En Sentry Key är en traditionell bilnyckel bifogas en programmerbar keyless inresa fob. När dina Sentry Nyckelbrickor är programmerade, kan du använda dem för att låsa eller låsa upp dörrarna i bilen genom att trycka på "Lås /Lås upp"-knappen på fob. Saker du behöver Sida 2 förprogrammerade Sentry nycklar
Un-programmerade Sentry nycklar
Visa fler instruktioner
1

Sätt den första Sentry nyckeln i tändningslåset cylindern av din Jeep Grand Cherokee. Vrid tändningen till "ON" för mellan tre och 15 sekunder. Stäng av tändningen och ta den första Sentry nyckeln ur tändningslåset cylindern.
2

in den andra Sentry nyckeln i tändningslåset cylindern och slå på tändningen. Vänta en klämta på ljud och på bilens lampor att blinka. Vrid tändningsnyckeln till "Off" och ta den andra Sentry nyckeln ur tändningslåset cylindern.
3

in en un-programmerade Sentry Key i Jeep Grand Cherokee tändning cylinder. Vrid tändningsnyckeln till "On" läge inom 60 sekunder sätter Sentry Key. Vänta en klämta att ljuda och för belysningen att blinka innan du slår på tändningen till "ON" igen. Vänta tre sekunder innan du slår av tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95535.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.